Nou kijk...

vrijdag 6 mei 2011

soms, héél soms, moet ik even in "gesprek"met mezelf, wees gerust, dat is niets ernstigs, alleen soms even broodnodig!
De meiden hebben vakantie, Lief is thuis, ik werkte deze week gewoon, de feestdagen kwamen achter elkaar, en dan moet je gewoon - als "warhoofd"- weleens even stapje terug doen en probéren te overzien of je "het geheel"nog ziet;)!
Pech voor mezelf is natuurlijk ook dat ik zovéél leuk vindt en wil doen, ik altijd het gevoel heb iets te "moeten doen", en een hoofd heb dat net een lopende band is....er komt méér voorbij dan er in een dag/week/maand past:).
Dus....léék het me verstandig, als ik even wat ruimte zou creëeren(of moeten die puntjes nou op de laatste e?). Hm hm....ruimte....oké, de achtertuin is onkruid vrij dus zo de voortuin(nu even blogpauze:)), dan water geven, huishoudelijk werk(niks wat jullie ook niet hebben), en ik wil éigenlijk nog even naar de rozenkweker(twee rozen hebben de tuinmetamorfose helaas niet overleefd:(.).
Ik ga probéren vandaag even NIET meer te denken aan het bouwen van mn website(ik heb eerlijk toegegeven dat ik dat dus NIET kan en heb hulptroepen ingeschakeld.....hulp vragen....geleerd;)), ook laat ik de waslijst aan regels en wetten van de Kamer van Koophandel even ergens onder schuiven, daar wordt dus AL je creativiteit mee dood gemept he, wat een droge kost, maaaaaaaaaaaaaaar zie hierboven...ik ga een lijstje maken en een afspraak maken bij die vriendelijke meneer van de KvK die ik laatst ook al sprak.........HULP vragen:D.



Ga ik even níet op jacht naar hét ultieme gouden accessoire voor ons "Toppersavontuur"(geloof me, en ik laat het jullie zien zeer binnenkort, het wordt HYLARISCH)



Dan, heb ik manlief en zn pa op pad gestuurd met een auto vol aan puin(ik wil er in dit aankomende MOOIE weekend toch een beetje knap bijzitten he;))...HULP vragen...*pompompom*, en heb ik een dochter die zich verveeld een krabber in de hand gegeven om onkruid te verwijderen, HULP AFDWINGEN:D
See........ik kan het wel.....mooi....dat geeft wat ruimte.....want er lonkt wat.....er lonkt wat leuks naar me....*kuch*

















Juist......van het een komt het ander, van de cupcakes naar de taartjes naar de.......Cake Pops!!!!!
Even het boek doorbladeren en me vergapen aan ál die schattige varianten en me bedwingen ze niet allemáál te willen maken, laat ik beginnen bij hét begin:)......easy does it Lyn.......(óók knap toch??)

Thank God it's Friday!!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Bij Guusje Thuis zei

Jij kan prima delegeren ... en hulp vragen (mijn grote struikelblok) :-) En als je hoofd lekker leeg gaat van cake pops, aan de slag dan maar ... geeft het stress, dan lekker met een tijdschrift de tuin in. Groetjes, Colin

Tanja zei

Goed van je om de hulpvraag te stellen want soms zijn er dingen die we niet kunnen. Zodra het als een olifant op je rug gaat voelen moet je er iets meedoen.
Leuk die cake pops, ben benieuwd naar het resultaat.
Heel fijn weekend!

Lieve groet
Tanja

Carla zei

Oh meisje...je hebt groot gelijk dat je dingen uit handen geeft...hulp vraagt.
Een mens kan nu eenmaal niet alles zelf.
Ook ik ben daar inmiddels achter, en het doet even zeer het toe te geven, maar als je eraan gewend bent...valt het allemaal reuze mee.
Die cake pops...wat gaaf!!
Ben benieuwd naar jouw resultaat...maar...laat je vooral door ons niet opjutten ze te gaan maken...whahahaa.

liefs Carla.

Samira // Spraak-Water zei

Ahh wat een rust, applaus voor jezelf :D

Liefs Xx

Ps Zat ik maar in jou smakelijke testteam :( Deel je wel de foto's, zodat ik ze in mijn dromen kan proeven, hihi

Pieternel zei

Ja soms af en toe een stappie terug, ik moet er niet aan denken maar moet het wel doen. Gelukkig heb ik daar mijn man voor, die me ff weer op mijn plaats zet en dan gaat het weer goed. Website bouwen, pfffff ben je echt dagen mee bezig. (dit laat ik doen door mijn man) Al die regels die er zijn dat is echt heel lastig, maar als het allemaal geregeld is dan kan je je uitleven.

Nou neem een rustig weekend en geniet van een paar heerlijke pops.

Groetjes Pieternel

Martina zei

I once tried to make cakepops, but - they fell from their sticks! So i called them cakeballs. They were pretty and yummy nevertheless. And fun to make! Thanks for visiting and your lovely comment. Hope your weekend will be sunny and fun :)

Huys 50 zei

Welneeee Lynda,hulp vragen ????? da,s toch helemaal niet moeilijk ??? ik heb er al jaren absoluut geen problemen meer mee.
En ook als iemand MIJ om hulp vraagt....geen probleem hoor..waar mogelijk doe ik het graag.
Aldoende leert men toch...dus vragen maaarrrr.

Groetjes
Dicky Marie.

Tierlantijn zei

Duffe boekjes aan de kant, cake pop in de mond en genieten van het zonnetje Lynda! Da's mijn advies!

Liefs x

Het moet toch niet gekker worden; Een etalage voor de Toppers!!!!!

Miss M zei

Creeëren schrijf je dus zo: dubbele puntjes op de LAATSTE letter 'e' :-)
Niks an al dat boekwerk he! Zonde van de tijd. Tijd investeren in het maken van die cakelollies! Wát lijkt me dat leuk om te maken!
Fijn weekend, Lynda!
Liefs, Marjolijn.

Jolanda zei

Zelluf doen...zit er gewoon in bij ons:) Wel goed hoor, dat delegeren en hulp vragen! Geniet van t zonnetje, lieve groet

Kat Ibáñez zei

Lynda sweet Lynda!!!
I´m not sure if I understood well but I see you are making or want to make ( who knows with the translator hahaha) cake pops!! The first time I´ve heard of them but they look delicious!! Will you show us the final results?? Hope you had a wonderful 4 and 5 mei!!

Dikke knuffle and happy weekend!!!!!

lia zei

Ja, gewoon hulp vragen. Soms moet je gewoon even.
En wat knap dat jij aan bakken kunt denken en doen, als je zelf niets pakt.

Geniet wel van de zon morgen hoor....
liefs Lia

Stina zei

knap dat je ze aan het werk heb gezet, soms wordt ik er ook wel eens dol van wat ik allemaal wil doen, misschien ook maar es wat uit handen geven.

veel bakplezier, we zien het vast wel een keertje...

liefs Stina

It's me zei

EN WAT VOOR EEN VRIJDAG !! .......LEUK DIE LOLLIE CAKJES......EN GELOOF ME OF NIET IK KAN GEEN KLEINE LETTERS TYPEN BIJ JOUW JA DAT DOE IK NU...MAAR ZIE WAT HET WORD,.......SJUCHTTT.........NOG EEN DAG.........LIEFS LIEVER LIEFST VAN MIJ....XXX....

It's me zei

En nu weer wel....wat izzzzzz datte ???.....

Home is where the heart is zei

goed gedaan van je...fijn weekend
lieve groet Brigitte

Madelief zei

Hoi Lynda,

Die lollies zien er echt heel leuk uit! Ik ben heel benieuwd welk exemplaar je zelf gaat maken. Je laat het resultaat wel zien he?

Een gezellig weekend & fijne moederdag!

Lieve groetjes van Madelief x

Anita zei

Toppie !!!
Delegeren kun je leren ;-)
Wens je een héérlijk weekend.
Lieve groetjes, Anita

natuurlijk groen en doen zei

Daarom rijd ik zo graag auto ,af en toe een geod gesprek met mezelf en dat gaat prima onder het rijden , en delegeren soms zo nodig

fijn weekend

Corine(THUIS) zei

Zelfkennis..weten wat je nodig hebt om de boel weer op de rij te krijgen is ook een heel goed punt Lyn!
Je bent prima bezig..
groeten, Corine(THUIS)

Connys Cottage zei

leuke fotos....
van de schoenen.


groetjes