Geheimzinniger.....

zondag 20 juni 2010


























*zucht*.....meer slaapkamers, meer keus meer leuke dingen etc.
MAAAAAAAAAAAAAAAAR........ik heb een korte samenvatting naar een "kenner"gestuurd, jullie allen wel bekend, ze woont in de kerk, houdt van roze en Frankrijk ;).
Alleen......'k weet niet of ik duidelijk ben geweest...dus daarvoor nog wat kiekjes......allemaal weer leuk en met details die ook wel weer zouden mogen en kunnen maar ja....;)\
Sommige van jullie weten misschien wel al dat ik een opleiding doe........interieurstylist/colorist....en voor een ander kan ik goed kiezen, en ik heb ik het plaatje zo compleet...mar voor mezelf...*BLURGH*...enig idee hoevéél bladen ik per maand doorspit? Hoeveel woonboeken er inmiddels voorzien zijn van post-its?;)
Maar goed.....het is nooit verkeerd om eens door de ogen van een ander naar jezelf te laten kijken!!!
ben héél benieuwd!!:D

*********************************

*SIGH*....more bedrooms....yes I know, more nice things, more lovely details but still just not IT. I'm sorry if I'm boring you girls, but hey, it's just not any room:D!
As some of you know, I'm doing a education, interiorstyling, and for someone else I have the picture clear within a snap...but for me.......*BLURGH*. Any idea how many magazines I "swallow" each month? How many interiordesignbooks are "tagged"with post-its?
So, now I've accepted "help"from someone who knows, let's see what I like through her eyes!
Can't wait!


Gezellige zondag!
Nice Sunday!

Lynda



Leave a Comment

Nicole Claudia zei

Jij hebt, als ik zo naar de plaatjes kijk hetzelfde probleem als ik..... je vind te veel dingen mooi, en te veel verschillende stijlen mooi.

Althans dat heb ik.... ik probeer nu te schiften in "Wat vind ik mooi" en "Wat voor sfeer voel ik me lekker". Vooral qua kleur is dat nogal belangrijk, dat heeft veel invloed hoe ik me voel. Ik vind grijze kalkmuren prachtig, maar bij mezelf moet ik dat absoluut niet doen. Wordt ter plekke depri, doordat het licht grijzig wordt. Ik ben namelijk een lichtabsorber... Hahaha, maar ik vínd het wel práchtig.... bij een ánder!!

Ik leef mee met je honderden post-its!! Hahaha, ik zie het al helemaal me voor me, tafels, stoelen en vloeren vol met woonbladen en de zijkant helemaal geel van de briefjes....

Hahaha, leuk dat je het zo verteld. Je schrijft denk ik gewoon wat je denkt... heerlijk vrij-uit!! Ik geniet van je berichtjes!!

Groetjes, Collie

Jacqueline @ HOME zei

Dear Lynda,
It is so difficult to choose, isn't it? I think that there are so many beautiful things out there that it makes it even harder. I'm exactly the same as you. It takes me ages and then when I've chosen and it's all done, I say 'I wish I done it differently' !!!!
Thank you so much for your lovely comment on my giveaway post. You are so kind and thanks for putting it on your sidebar.
Best of luck with your bedroom ! XXXX

Splashes of Pink and Mint zei

Hahaha, heb ik ook altijd, voor een ander ben ik er in no time uit, maar voor mezelf....arghhh... vind ook veel te veel dingen leuk! En daar kan soms echt een wereld van verschil in zitten, ben zo niet stijlvast!
Merk trouwens wel een lichte neiging naar modern bij je (wel met een landelijke touch), grappig, had ik nou nooit gedacht, kun je nagaan wat voor beeld je vormt bij iemand die je dus alleen via cyberspace kent! Uhhh... wel een positief beeld hoor, hahaha!!!!
Nog een fijne zondag!!!!

Irma zei

ja er is zoveel moois te zien en hoe meer je ziet hoe moeilijker het word, succes;-))

lieve groetjes Irma

It's me zei

Absoluut de eerste foto zo en niet anders...................ik vind die geweldiggggggggggg!!! leuke lieve fijne gezellige dag lieverd !!! kus van mij.......

Claudia Leertouwer zei

Wat leuk dat je een opleiding doet voor interieurstylist, lijkt mij ook wel wat!

Groeten,
Claudia

Corine(THUIS) zei

Foto 1 en 3 zijn het voor mij, lekker basic!
Ik wil graag rust in huis en zeker in de slaapkamer, maar misschien hou jij juist wel van allerlei versiering..
Hier heb je wat aan hè??!! :)))
Groeten, Corine(THUIS)

Mayflower zei

Hey Lynda.....wat weer een inspiratie en wat leuk dat jij een opleiding voor interieurstyliste volgt.
Ik ga voor foto 3 en 6.
Echt prachtig, daar zou ik mezelf zo thuis voelen.
Ik wens je succes met je zoektocht naar je ideale droomplekje en wie weet dat anderen jou op weg kunnen helpen.

Lieve groet, Mea

Room Seventeen zei

Ja, herkenbaar, voor jezelf is het soms lastiger dan voor een ander. Waarschijnlijk omdat je bij een ander met een frisse blik naar binnen kijkt , en bij jezelf wat minder omdat je je eigen spullen dagelijks ziet. Succes met kiezen :-)
Groetjes Hennie

Unknown zei

Ben benieuwt wat er gaat komen.
succes Kari

Floor zei

de bovenste foto is mijn favoriet en ik wacht wacht wacht nog steeds op die foto's ben je zelf aan het ontwikkelen of zo pfff ;)

Ingrid zei

Mooie blog Lynda met prachtige foto's!!

fijne zondag
Ingrid

lia zei

Oh, leuk.... Wist niet dat je met die opleiding bezig was. Maar met Floor erbij gaat het helemaal goed komen. Ben benieuwd, je houd ons wel op de hoogte hé.....))

Jeanette zei

Hoi Lynda, lastif hè die keuzes er is gewoon veel te veel en dat maakt het zo moeilijk. Ik vind foto 6 echt een slaapkamer die bij jouw past. Leuk dat je de opleiding volgt zo leer je ook naar andere dingen te kijken waar je normaal gesproken nooit bij stil zou staan. ik ben benwieuwd wat je keuze gaat worden;-)

Fijne week en lieve groet, Jeanette

Michaja zei

Absoluut de eerste foto!!!!! Helemaal mooi. Ik hou zelf erg van een natuurlijke style. Hout en natuurkleuren. De laatste is trouwens ook wel mooi :)
Leuk dat je een opleiding interieurstyling doet. Ho lang moet je nog?

basiclabelSweden zei

Spannnend..... !!!!!!

wonen bij de dijk... zei

heee, als je een keertje naar het noorden wilt, onze schuur is groot genoeg, daar kan ook een tent staan( voor als het buiten te koud/nat/winderig/donker is...)
Welkom..
en die slaapkamer, ga voor rust/licht/ruimte..
groet,Cobi

Jolanda zei

Foto 1-3- en de laatste vind ik prachtig, maar inderdaad het dan vertalen naar je eigen huis cq slaapkamer is weer een ander verhaal. Ik vind heel veel dingen leuk maar zou ze dan toch zelf niet willen...ken je dat? Leuk zo'n opleiding. Lijkt me ook nog el eens wat om te gaan doen. Doe je dat op papier of in een echte klas . Succes en lieve groet

El zei

I love the beds! So beautiful.

Deb zei

Hi Lynda, very beautiful bedrooms! Can't wait to see what your "help" comes up with...so exciting isn't it? Enjoy a wonderful week! Deb

Margot zei

Mix and match, het zit hem vaak in de kunst van het weglaten.
Ben benieuwd wat het gaat worden, maar aan de foto's te zien, wordt het (gelukkig) geen bonte kermis.
Lekker licht en rustig, zal Floor ook fijn vinden, misschien met een vleugje rose.
Groetjes, Margot

Anoniem zei

Ik ben ook zo moeilijk voor mijzelf als het om het huis gaat,zo erg dat ik weleens beroerd ervan word,wat gaaf dat je daar voor leert,ik hoop dat je het gauw weet wat je uiteindelijk wilt,lieve groet Joke, het zijn wel stuk voor stuk mooie kiekjes.