Lady of the day

dinsdag 1 juni 2010

(ik heb een give away gewonnen.......YEAH....*kuch*...later meer:))

Vele van jullie zullen haar webwinkel wel al kennen, maar voor de dames die haar ,én  haar winkel nog niet kennen.....schuif wat dichterbij....
Angelique hóórt gewoon in deze reeks thuis, absoluut........het was niet moeilijk haar over te halen, ze houdt dan ook wel van wat gezelligheid.
Deze allerhartelijkste dame heeft "het" gewoon in de vingers. Zomaar een fotootje van het product??? Dacht het niet!!!! Haar (waanzinnig, überstijlvolle, tot in detail perfect uitgevoerde) eigen huis fungeert als "decor". Dit is echt een huis uit een magazine, en sterker nog, daarin heb je haar al twee(? Liek???) keer kunnen bewonderen! En naar mijn mening volledig terecht. Weer een dame uit het hoge noorden(pech voor mij), dus dames noorderlingen...lekker grote spullen kopen en snel ophalen!!!;)
Ik ben blij dat ik haar vandaag mag voorstellen(het verhaal over de lijst en haar verjaardag zal ik jullie besparen;)).....Miss Angelique, wij zijn een en al oor.....uhm...oog!;)


**Wil je jezelf en je winkeltje even voorstellen?


Ik ben Angélique Willems, net 39 geworden! Woon in de provincie Groningen, getrouwd en heb twee schatten van poezen!!

Sinds 2,5 jaar heb ik een webwinkel http://www.pastandpresentdecorations.nl/

De plannen om een winkel bij huis te openen nemen steeds meer vorm aan, maar er is nog veel werk te verrichten!

Ik verkoop franse, engelse en landelijke brocante ! Ik haal mijn spulletjes overal vandaan, vind het heerlijk om te struinen!!





*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen webwinkel te beginnen?

Twee en halfjaar geleden ben ik met de site begonnen, eerst via marktplaats, maar dat liep zo uit de hand en wilde graag wat voor mijzelf, een eigen sfeer neerzetten!! De site is echt een stukje van mijzelf!





*Wat is het leukste aan het hebben van een webwinkel als die van jou?

Ik probeer met de spullen die ik verkoop sfeerhoekjes te maken, sfeerbeelden neer te zetten! Ik krijg ook vaak van de mensen terug…

‘Het is net of ik door een woonboek blader (L: zei ik het niet??? Prachtig decor...) Dat vind ik een groot compliment!!




*Koop je in vanuit je eigen hart of ook op verzoek?

Beide, alles wat ik leuk vind koop ik in, puur op gevoel niet omdat het in ‘de mode’ is!

Maar ik krijg ook vaak zoekopdrachten ook dat vind ik een uitdaging om te zoeken en het dan ook nog te vinden, mensen blij maken!!





*Wat is je mooiste vondst, en zeg eens eerlijk, heb je ‘m zelf gehouden?;)

Mijn mooiste vondst…..daar hoef ik niet lang over na te denken….

Mijn Oeuil de Boeuf oftewel ossenoog, dat is een oude zinken dakkapel die vroeger in de herenhuizen werd gebruikt!!

Hij hangt bij mij boven de sidetable en gaat nooooooooit meer weg!!!!(L: voor de "jaloerse"dames onder ons die er zo ook een zouden willen....ik weet TOEVALLIG *kuch*...dat er bij Sandra van het Jagershuis nog een hangt...te koop....Sandra kom volgende week aan de beurt;))....einde reclameblok)





*Waar wordt JIJ blij van?

Als ik samen met mijn man op struintocht ben in met name het buitenland en wij allerlei bijzondere vondsten aantreffen….!!

Het moeilijke is dan om er afstand van te doen…..






*Wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?

Hennie van Room 17 (http://www.room17.nl/) mooie woondecoraties op een prachtige manier gefotografeerd!!
(en bij deze dus de vraag aan Hennie........mogen we jou ook het hemd van het lijf vragen???;))




 Hi all!!! This weeks special moment goes to Angelique.
She is such a friendly joyfull person, I don't know her in person, but over email it's always great to talk to her!
She shoots her stuff in the atmosphere of her own home!So every room you see  is hers! She has a BEAUTIFULL, stunning, perfect in detail house! It's a shame she doesn't live nearby;)
I'm sure, eventhough you girls won't buy from her, just to see her house........again, like yesterdag...OOOOOH and AAAAAAAAAAAAAAAAAH....;)
Hope you enjoy it!!!!(I'm sure you will)
Thank you Miss Angelique!!!


Sweet greetings,

Liefs,

Lynda

Leave a Comment

Les Cotrions zei

Waw! Angelique is so talented! Her style is fantastic!!! Thank you Lynda for sharing such inspiring sites!!!
Happy day to you!
Vale

Ger zei

Waar is de tijd gebleven dat mijn man 's morgens voor dag en dauw naar zijn vriend ging om mee te helpen als de grote vrachtwagen uit Engeland aankwam volgepakt met Engels antiek en oude spullen......zoals zilver,kleine meubeltjes,aardewerk,klokjes,verlichting,bronsjes etc.
Omdat deze spullen vaak al jaren bij de handelaren stonden in loodsen of dag in dag uit werden meegesjouwd naar allerlei markten ging er natuurlijk wel eens wat stuk.....en dan was er voor manlief weer werk aan de winkel, het restaureren van deze echte oude spullen was zijn lust en zijn leven.
Op een gegeven moment gingen vanuit NL steeds meer vrachtwagentjes die kant op en rezen de winkeltjes met Engelse ''antiek'' als paddestoelen uit de grond.
De concurentie was groot,het werd steeds moeilijker om fatsoenlijk spul op de kop te tikken wat ook nog beetje betaalbaar moest blijven.......en er kwam de klad in...het was over en voorbij!

En dan zie ik hier een website voorbij komen met al dat ''antiek'' en ''oude'' spullen, ook kom ik steeds vaker deze ''oude'' Engelse klassiekers tegen zoals koffertjes,en vele sportattributen op fairs en speciale markten in binnen en buitenland en denk dan......de tijd herhaald zich weer.....en wat is het allemaal goed bewaard gebleven....

Sfeervolle website en foto's die met liefde voor mooie spullen gemaakt zijn in een prachtige omgeving!!!

Ik heb zo het vermoeden dat er binnenkort weer ergens een paspopje en stapeltje koffertjes mooi staat te wezen....in een met style ingericht huis;-)

Lieve groet,
Ger

alma zei

Hoi Lynda,

Wat ziet het er mooi uit! Ben jij bij haar geweest? Die foto's ....echt heel fraai! Jij hebt je roeping ook gemist! Zou maar eens kijken of er bij de At home nog een plekje vrij is als redactrice!!! Top Lynda!

Groetjes en fijne dag!

Alma

Floor zei

Mooooiii alleen de link naar haar winkel werkt bij mij niet??

Nicole Claudia zei

Zo, ik heb even een lange lunchpauze gehad!! Ik keek even op het blog, omdat de dames zo uit school kwamen...... die kwamen na een kwartiertje uit school en toen..... zat ik inmiddels bij Angélique van de De Past and Present te kijken .... Ik moest even stoppen om met de twee meiden te eten, maar toen die om één uur weer naar school gingen, hobbelde ik, inclusief kop thee, weer naar boven om verder te kijken.... en te kijken.... en te kijken....

Wat heb ik heerlijk genoten van al die prachtige foto's met de prachtigste spulletjes. Ik ben de laatste tijd druk bezig met mijn woonkamer.... te veranderen van niksnakkes-zooitje tot een geheel en vooral een gezellig en mooi geheel.... Maar wat een inspiratie krijg je van haar webwinkel, en dat interview... superleuk om te lezen!! Het is nu inmiddels na tweeën...... en ik heb gewoon ruim een uur in haar webwinkel rondgekeken!!!

Was absoluut géén straf!!

Dank je wel voor weer een pracht, en deze vind ik wel uitzonderlijk prachtig, van een webwinkel!!

Groetjes, Collie

Stina zei

Hey, leuk om te lezen, en wat een mooie foto,s ervan. tis mij te ver om naar het noorden af te reizen.
Ben niet zo'n liefhebber van auto rijden.
Fijne dag nog, groetjes Stina

Home and Lifestyle zei

Het valt mij ook op dat er in het noorden veel leuks te halen valt...! Dit is daar natuurlijk een geweldig voorbeeld van, wat een heerlijk sfeertje weet zij neer te zetten zeg! Ik ben benieuwd naar het verhaal van Hennie, zij heeft een mooie blog en ik volg haar al een tijd...!

Nog een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

lia zei

Net als Ingrid valt het mij ook steeds op dat er heel veel web winkels in het noorden zitten. En koop nooit veel in web winkels moet ik eerlijk toegeven. Maar ken Angelique wel van de picasa en de WLS. En heeft het zo leuk in huis.

groeten Lia p.s Weer een leuk interview.

Rianne zei

Hey, je mag geen tips meer op je blog plaatsen hoor ;-), dat is veel te leuk en wordt veel te prijzig!
En toch weer leuk om te kijken, bedankt!
Groetjes

It's me zei

Hoi Lyynnnnnnnnnnnn....wie kent haar niet !!!! ik heb al een paar keer wat gekocht bij haar !! toppie .............en zo'n mooi huis hebben wij ook hoor.....bijna dan..............maar tis wel ons sfeertje zeg maar ! fijne avond meis !! kus van mij......nog een maand en hoeveel dagen???

@nne zei

Prachtige spulletjes! Groetjes, @nne

Mayflower zei

Hoi Lynda, BOFKONT, gefeliciteerd met je gewonnen Give Away. Wat een prachtige webwinkel is dat hè, ik heb me al menig keer zitten te vergapen aan al die prachtige spullen èn natuurlijk ook haar prachtig ingerichte huis, geen wonder dat dit al diverse malen in de woonbladen heeft gestaan. Die van Hennie van Room 17 trouwens ook hoor. Zij heeft ook een prachtig huis èn tuin.
Ik heb genoten van je intervieuw. Wat doe je dit toch leuk iedere keer.
Fijne avond en morgen zon-zon-zon.
Lieve groet, Mea

Unknown zei

Lieve Lynda,
Wat heb je er iets moois van gemaakt!!!!!!!
En wat een leuke lieve reactie allemaal....
*bloos* door al die reacties besef ik weer waar ik het voor doe....dankjewel allemaal!!
En Lynda.......................SMAK !!!!!!

maría cecilia zei

Hola Lynda, thanks so much for recommending us a store filled with presents from the past, I love this stores... I will go right now to see it.
Cariños desde Chile,
Maria Cecilia