slaapkamergeheimen...

zaterdag 19 juni 2010


begin van het jaar zijn we begonnen met het opknappen van de kamers op de bovenverdieping. Er ligt al overal een nieuwe laminaatvloer(3 hoeraatjes voor mijn handyman.....dat er nog steeds op de overloop sierlatjes gemaakt moeten worden.......daar hoor je mij niet over;)).
Meisje 1 heeft haar kamer klaar.....klaar om na de zomervakantie als brugklasser aan de slag te gaan. Compleet met groot bureau en passpiegel;).
Meisje 2 kan(net als haar moeder én haar grote zus) niet zo goed kiezen welk behang ze wil dus daar kan nog niet begonnen worden. Vóór kerst willen we echter helemaal klaar zijn boven. Dus ook ónze slaapkamer krijgt een oppepper. Maar ja...zoals gezegd...keuzes keuzes!! Mensen die mij al wat langer kennen die weten het al en slaan NU de handen voor de ogen want..."een Lynda kan niet kiezen"!

                                  *********************************************

In february we started redoing our topfloor. We've(my hubby, let's cheer for him!!! I'm not talking about the skirting that still needs to be done in one room ;)) put laminate everywhere, girl nr.1 has her room ready, ready to start secondary school after the summervacation, she had a large desk AND a large mirror;).
Girl nr.2 can't(just like her mother AND big sister;)) choose...so we can't start there if she doesn't know which wallpaper she wants.
Before christmas we want to be ready and the masterbedroom needs some changes too.
But as said before, and people who know me a little longer know it already and they will shake their heads now ;) because :...."a Lynda can't choose":).


Ik heb wat op het web gezocht....
I've looked around....












*alle foto's komen van Liever*


enzovoort enzoverder..
etcetera etcetera..

En weet je wat??? Allemaal wel leuk.......maar niet HET......niet MIJ.....*ZUCHT*

And you know what?? All nice and funny and, and, and....but just not IT....just not ME.....SIGH..

BUT.....

It's not christmas yet!!! H*ll, it's not even summer!!!!! *GRIN*

Au revoir!!;)


Lynda

Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Ik ben gek op slaapkamergeheimen want hier willen we dit jaar onze slaapkamer ook nog omtoveren in een waar paradijs! Dus ik volg alle slaapkamermetamorfoses voor hééél veel inspiratie! Ik wacht hier nog geduldig af....hi hi!

Nog een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Stina zei

Je hebt in ieder geval keus genoeg zo te zien, succes met uitzoeken, we wachten af,

Groetjes
Stina

André en Inka. zei

Moeilijk,moeilijk,wij moeten onze slaapkamer(s) ook nog aanpakken maar,twee kamers dienen al als opslagruimtes voor onze werkzaamheden nou ja eigenlijk staat het hele huis onderhand vol met spullen want we komen momenteel even ruimte te kort voor alle spullen die we ingeslagen hebben maar weten ook nog niet goed wat we nu precies willen.

Fijne avond,gr van ons

faire un songe zei

Gewoon nog een stapel woontijdschriften op schoot nemen en kijken en zoeken..je komt dan vast iets tegen wat HET helemaal is.....
Succes..!!!

Er is ook zo veel wat leuk is...!!!
Groetjes Hetty

Almalu's Place zei

well, now I'm so curious!!!
I want to see what you will choose!

Nicole Claudia zei

Maak een moodboard met wat je wèl leuk vindt. Bepaalde kleuren, dekbedovertrek, vloer, gordijnen, soort bed, lampjes, etc. Dan krijg je ieder geval het sfeerplaatje gevangen!! Ik heb ook zitten ienemienemutten hoor, eer dat ik de verf had bepaald, waren we ook wel even een tijdje verder... en de lampen....... maar ineens liep ik tijdens de verbouwing gewoon tegenaan. De prijs kukelde ik wel van achterover, maar ze waren hèt gewoon... dus... ogen dicht en pinnen maar en drukken op JA.... aiaiaiai, toen nog aan manlief vertellen..... en wat zegt íe...? "Ben je er blij mee?". ik zeg "Ja". "Nou daar gaat 't om!" Naaaah, mijn verstand stond te tollen!!! En ik ben er nog steeds dolblij mee!!

't Gaat zeker weten mooi worden!! Fijn weekend!!

Groetjes, Collie

Kom Achterom zei

Ik kreeg al even de indruk dat de bovenste foto je slaapkamer was en begon al lichtelijk te kwijlen!! hihihi Zou wat zijn zeg!!
gun het je wel hoor maar mezelf ook!!
ennuh gewoon lekker jezelf heb ik ook gedaan dus donkere kleuren van de herfst ennuh doet het heel goed voor de stemming zal ik maar zeggen hihi
fijn weekend
Yolanda

Floor zei

ik kan wel kiezen , zal ik voor je kiezen?

It's me zei

Slaapkamergeheimen................vertel.......gnif gnif............tja Lynda kiezen is moeilijk .............maar zal ik het doen????..........je moet gewoon je eigen ding doen...niet van zo'n plaatje............kom op girl !! go for it !! you can do..........hugs from It's Me.....

lia zei

Ja, keuze's kunnen moeilijk zijn. Even lekker gaan zitten met dit ...weer en een hele stapel boeken. Zelf heb ik nooit moeite met kiezen. Succes he.....

flowing moments zei

Tja ja, zeer moeilijk er zijn zoveel keuzes. Wat ikzelf erg belangrijk vind is dat een slaapkamer rustgevend is, dus niet te veel felle kleuren of druk behang maar ja dat is persoonlijk. Wens je veel succes met het kiezen en een moodboard is een goed idee!!

Groetjes Joke

Freekje -Buitenleven in de Binnenstad- zei

Hoi Lynda,
zo langzamerhand begrijpt niemand er meer wat van, van mijn verhuis perikelen ;)
Ik woon nu tijdelijk in een 2familiënhaus in Duitsland bij mijn vriendin. We hadden ons huisje verkocht, maar de koop is afgeketst en dus gaan we weer terug. Das een hele korte uitleg hoor, maar zo zit het dus...
Fijn weekend, ik droom nog even weg bij die mooie slaapkamerfoto's ;)
Groetjes Freekje

Jolanda zei

De groetjes van Dinand, slaap er lekker een nachtje over en sweet dreams... Jolanda

Anoniem zei

Jaa moeilijk kan het soms zijn,de keuzes die je moet maken voor een bepaalde ruimte,want je zit erweer een poosje aan vast,ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden,voor morge een fijne zondag,of had ik dit al in eerdere post getikt,nou ja dan is de zondag dubbel fijn haha,lieve groet Joke.

Margot zei

Bedankt voor je "korte reactie" . Het kan niet lang genoeg zijn hoor.
Maar ik ga nu slapen, en ga nu een slaapkamer bij je uitzoeken, waar ik in wil slapen.
Ze hebben allemaal wel iets.

Welterusten,
Margot

red ticking zei

i love your blog and i am very happy to have found you... xx pam

Vær våken zei

You'll find it! Good luck! Love your new profile picture!

Kristin :)

basiclabelSweden zei

Sjaaaa ik heb niet zo veel met behang, in elk huis ruk ik het er altijd gelijk af oepsie hahahah..... ik heb op 1 plekje wat gekbehang, maar voor de rest ga ik voor saai Wit omdat ik hou van mooie gekleurde dekbedhoezen en pas dit aan, aan seizoen of mijn gevoel van de dag hahahah...

Succes meid en we zien de foto,s wel verschijnen, fijne zondag en lieve groet :)

Floor zei

mail me even guilse@mac.com
ik kan hier nl geen emailadres vinden van je

Mayflower zei

Hihihi....heel herkenbaar dat van geen keuzes kunnen maken, een stille troost dat ik niet de enigste ben.
En na het zien van al die mooie inspiratie wordt die keuze er voor jou niet gemakkelijker op haha.
Ben benieuwd of dit allemaal gaat lukken voor de Kerst.
Fijne zondag en een lieve groet, Mea

jolanda zei

Hihihi ik weet precies wat je bedoelt... wat is kiezen moeilijk!!!! Er is zoveel moois te koop hé? En zoveel verschillende stijlen die allemaal wat hebben.
Zo vind ik naturel tinten erg mooi voor onze slaapkamer maar romantisch in roze met rozen vind ik ook prachtig.
Het handigst is misschien om de basis naturel te houden zodat je met accessoires iedere keer een nieuwe sfeer kunt creeëren.
Ben benieuwd wat je gaat kiezen!
fijne zondag, groetjes jolanda

Corine(THUIS) zei

Even over je 'klacht'.. ik wilde die post vast klaarzetten, maar drukte per ongeluk op publiceren en heb 'm daarna alsnog op gepland gezet, maar toen was de melding bij jullie al wel gedaan :))
Zo is de spanning wel mooi opgevoerd hè?!
Groeten, Corine(THUIS)

Unknown zei

Ik hoop ik mag in deutz schrijven, mijn nederlands is niet zoo goed...:

Die Schlafzimmer sehen alle toll aus, da fällt die Entscheidung schon schwer :-). Ich bin auf die Bilder gespannt, wenn es fertig ist ?!

groetjes
martinchen.

beddenzaak zei

Hey,

Hoe staat je slaapkamer er nu voor alles af en er nog steeds tevreden mee? Ben wel benieuwd naar het resultaat eigenlijk.