Heerlijk Haarlem

zondag 4 juli 2010

Hmmmmmmmm...dit was vanmiddag rond 12 uur....... energie om er nog een paar uurtjes tegenaan te gaan....Shoppingtour Haarlem!!!


Zaterdagochten had ik de tijd alleen......mijn reispartner had "zaken" elders. Niet erg....ik klepper wel op mn dooie akkertje door Haarlem......maar wel NADAT ik me af had laten zetten........


...op de Dreef!!!! Daar was deze zaterdag een Antiekmarkt!!! Dezelfde plek als waar Tamar vorige week zo'n goede zaken deed op de Huis en Tuinmarkt!!!
En kijk even mee.....it's a small world!!!


deze kraam was van Sandra.......van Aardsgeluk.......ken je niet?? Ik ook niet....althans..tot zaterdag....(Sandra ik hoop dat je meeleest, mijn excuses dat ik me niet eens netjes heb voorgesteld *steekthanduit* aangenaam....Lynda:D).
Ik vroeg haar of ze winkeltje had, en tja.....daar ga je dan....kletskletsklets......en voor je het weet...stuurt je ze naar dat "hele leuke winkeltje"......(zij keek ervan op dat ik de naam al wist van het winkeltje)........en ja het fenomeen "blog"kende ze wel....want de vriendin van haar vriendin(bent u daar nog) had ook een mooie blog.....ook die "kende"ik natuurlijk,......Tamar.....Wonen in Wit.....:)..de wereld is ZO klein!
Dus, na een duidelijke uitleg van Sandra, een kaartje met haar e-emailadres(winkeltje komt als haar jongste naar de middelbare school gaat.....nog even geduld;)), maar ze verkoop wel onder de naam Aardsgeluk op MP), en het opschrijven van mijn blognaam op een briefje.....toog ik natuurlijk richting centrum.....


*ZUCHT*........gewapend met een stadsplattegrond en een heeeeeele intelligente blik op mn snoet(waarom vroeg die meneer nou waar ik naar op zoek was????) liep ik er recht op af...maar ja......(zou er sprake zijn geweest van een feestje??? iets met een mooie jurk en bloemen ofzo???)


ach....ik was inmiddels hier terecht gekomen, het kan beroerder toch?



het dessert bij de Strandtent in Zandvoort(zie je waarom deze post Heerlijk Haarlem heet??;)) moest natuurlijk op de foto....mn dinnetje keek HEEEEEEEEEEEEL vreemd......"waarom mag ik nog niet beginnen"? "EERST FOTO"!!! *GRIJNS*



de zaterdag sloten we af met een adembenemend uitzicht...

en hoe we de zondag begonnen heb je dus bovenaan kunnen zien!
Haarlem is te groot voor 1 weekend, dus de voornemens om terug te gaan zijn er, en dan gaan we zéker een gezellige afspraak maken met Alma van Almay's home......zij bood ons nog een boottochtje aan maar dat hebben we helaas met heeeeeeeeeeeeeeeel veel pijn in ons hart (STAMPVOETEND)af moeten slaan omdat daar gewoonweg de tijd voor ontbrak, lief van haar toch??!!!!(dat was een goedmakertje denk ik want toen ik haar vroeg naar tips voor Haarlem is ze helemaal vergeten te melden dat Alain Clark er op zou treden op zaterdagavond.....een concert waarbij ZIJ ZELF met de neus tegen het podium aan stond!!!! *KUCH*)


Haarlem was TOP, heel gezellig en mooi, dus iedereen die nog niet is geweest.......AANRADER!!!!


Hi girls, as you know I went with my girlfriend to Haarlem for the weekend, and if I tell you we shopped, talked,talked, talked, shopped, ate, talked, slept, talked some more, did the last bit of shopping and drove home talking, you understand I'm bushed now:).
Please use your translator to understand what I'm talking about:).....my brains are out of order for now;).....there's a "strange" hum in my head.....*GRIN*.
Next time I will be "fresh and fruity"again;))!

Groetjes,
Lynda

Leave a Comment

Nieneke zei

Ohhh, het klinkt heeeerlijk!!!
(en zo zien de foto's er ook uit!)
Liefs, Nieneke

alma zei

Hey Lynda!

Ziet er gezellig uit! En zo snel alles op het blog!! Haarlem is echt de moeite waard!! Leuk om Haarlem door jouw ogen te zien!

Volgend weekend weer??
I am your guide!!!

Succes morgen ....of gaat jouw wekker niet om kwart voor 7!!

Groetjes
Alma

Bonjade zei

Oh mai mai....bah bah.....wat heerlijk hier....
Tjonge en heb je veel leuks gescoord....?

Bah bah...verschrikkelijk.....zo mooi!!!!
Bah bah

Tuur zei

ooh gezellig....wat heerlijk, en super om ons mee te laten genieten...dank dank...
haarlem, noordwijk, alkmaar...heerlijk om rond te wandelen...
En uuh niet te vergeten deventer!!

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Ziet er heel aanlokkelijk uit, al het moois, al het heerlijks, geweldig!!
Nou meis, lekker nagenieten!!
groetjes Hil

André en Inka. zei

Hoi,wat fijn dat het zo’n geslaagd weekend was,kan haast niet missen en een leuke stad als Haarlem,wij gaan er geregeld heen maar,het is voor ons dan ook niet zo heel ver weg.
Wat lief van Alma,wie weet de volgende keer dat het dan wel lukt.

Gr van ons

Karin zei

Meteen BOVEN aan mijn lijstje, moetikheelsnelnaartoe gezet. Wat ziet dat er lekker/gezellig uit! (Had je nou je slippers bij?! haha)

It's me zei

Hoi hoi.............leuk !! wij gaan donderdag naar Haarlem...............die laatste foto ..............prachtig !! je hebt genoten...heerlijk hoor !! fijne week liefs Ria.....

Floor zei

Haarlem is geweldig om een dagje te winkelen .

Rianne zei

Heerlijk weekend, en heb je ook nog leuke aankopen gedaan?
Fijne week

lia zei

Het ziet er zo leuk uit, in gedachten zie ik je al gaan hoor..... En je "dinnetje" snapt niet eens dat er eerst foto's voor ons gemaakt moeten worden????
Nou gelukkig snap jij het wel, dank je wel hoor.
En nog een hele fijne dag, lia

Almalu's Place zei

this sound absolutely lovely, some girls fun!!!<3

Margot zei

Mmmmmm, wanneer gaan we???
Ook zonder Alain kom ik wel hoor...
Groetjes, Margot

Muisje zei

Nou jij hebt je zeker niet verveeld.
Het ziet er allemaal geweldig uit.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten Herma

Michaja zei

Krijg wel een klein beetje heimwee na het lezen van je post!!!!! Snif snif snif
Liefs Michaja