hm...hm...puntje van extra aandacht......

donderdag 7 juli 2011


zeg dat ja! Uhm..DOE dat ja!
you can say that again...uhm...DO that again!

ik volgde mijn lijstje, viel wat af, kocht een bikini.....en *PLOP*.....stress......en wat doe ik???
I sticked to my (food)list, lost some weight, bought a bikini.....and *PLOP*..stress.....and what do I do???

......mik het ene na het andere snoepje naar binnen!!!! Préstress.....bikini....IK.....met een bikini(nee geen foto ter bewijs!:P).......niemand die me kent in Corfu;)....maar mèn....zoiets zou toch leuk moeten zijn???? *zucht*
......I aim one piece of candy after the other into my mout!! Préstress......bikini...ME....in bikini(no NO pictures to prove this:P).....nobody who knows me there......mèn....isn't this supposed to be nice???*sigh*

;)

Liefs,
Lynda
a.k.a. Tuttebel

Leave a Comment

Pink Princess zei

HAHA (sorry hoor hihi) . IK heb geen figuur voor een bikini, TE mager dus houd ik het lekker bij een mooi badpak. Voel ik me veel prettiger in zonder dat al de uitstekende botjes zo opvallen. OOK niet leuk, dus ach...we doen het er maar mee toch??

Agnes zei

Tja...Lynda...wat moet ik hier nu op zeggen?! Ik herken het helemaal. Vroeger was ik juffrouw Spillebeen, nu krijg ik ook opeens laagjes en rilletjes waar ik ze NIET wil hebben. Maar ja, leven is ook niet leuk als je niets mag hebben toch? En ik heb ergens gelezen dat als je je schuldig voelt over wat je gesnoept het dat dat juist meer aanzet dan dat je je er niet druk over maakt. Dusssssssssssss...was het lekker? Mooi...en morgen gewoon een dagje zonder en straks gewoon lekker in je bikini op Corfu. Who cares! Je hebt al verkering toch?!;)En zolang Greenpeace niet ingeschakeld wordt om je van het strand te slepen...no worries at all.!:)
Zo...ik ga nu even een reepje pakken.:)
Lieve groet,
Agnes

Petra zei

Ach meissie, zondag wordt mijn dochter 25 jaar. En waar viert ze het???? op het STRAND, slik!!!

Ik heb geen bikini, tja, ik weet het :) woont op Curaçao zonder bikini, maar ik lig altijd in mijn eigen tuin in een oude BH en broekje.

Ben bang dat ik nog moet gaan shoppen, maar die rolletjes hè.

Jij bent in ieder geval prachtig slank geworden, dus maak je geen zorgen. Gaan met die bikini.

Liefs Petra

Anita zei

Gaan met die banaan ;-)
Gewoon GOED kijken naar alle mensen om je heen.
Dan val je echt niet op hihi
Groetjezz lfs mij

Het Hoogerhuys zei

Dat is waar, er lopen meer dikke als dunne mensen op de wereld, kijk maar om je heen.
Maar dat maakt niet, dat jij je daardoor beter voelt,
weet er alles van.
Ben aan het dokter Franken, maar gaat ook maar zo, zo!!!
Stug doorgaan natuurlijk.
Ik wens je een fijne avond, groetjes Sandra

Huys 50 zei

EEN BIKINI.....................................
Was dat dan ????? whaaaa O jeetje een bikini,hemel zeg ik kan me bijna niet meer herinneren wanneer ik die voor het laatst aan heb gehad....ik weet nog net,het was een rode met, LET OP..............vetertjes aan de zijkanten van het minuscule broekje en die moest je strikken,ooohhhh je zou die vetertjes nu niet eens meer terug kunnen vinden, haaaahahahaa...oohhh...
Neee doe maar niet dus hé,ik niet tenminste maar jij kan het hebben hoor !! dus Lynda, kom op met die foto !!!!!

groetjes
Dicky Marie.

marlies zei

Die bikini aan, lekker dIe zon in dan gaat alles er (nog) beter uit zien! Geniet ervan! en evt je handdoek naast n dikke dame leggen ...

De Ruijsbroekjes zei

Aaaargh ja jak t is bij mij ook niet favourit maar...als je hem eenmaal aan hebt en gesetteld bent valt het reuze mee, er zijn altijd mensen die meer rollen hebben, en ook met minder, mens je bent mooi om wie je bent, met of zonder rol..t is alleen makkelijker te geloven als geen rolletje hebt..maarja dan eet je vast ook niet zoop lekker zoals je nu doet...dus..geniet, leef en hou van je zelf...nou. Als dat geen mooi motto is ;)

Bonjade zei

Ben ik even uit de lucht....snap ik er niets meer van........bikini, snoep....?????
Maarre....jij kunt toch gewoon in bikini....???
Oh ja en weet je wat hot is hier...van die broekjes waar je jongens ook in ziet lopen kort/ langer model maakt niet uit......en dan gewoon een bikini topje erboven....
Ik vind het een uitvinding, voor net de wat mindere plekken te verdoezelen.....ja bij mij dan hè, niet bij jou ;0)
FF

Home and Lifestyle zei

Op het werk hadden de heren het de hele tijd over tankini's...weet niet of dat wat is hihi? Hier ook geen bikini hoor, met twee operatie-japen horizontaal en één verticaal is het hier boter, kaas en eieren :-)!

Elisabeth zei

Ach maak je niet gek ,koop gewoon een mooi badpak en neem af en toe wat lekkers ,maar houd het in de hand .Dit is toch jezelf zo ontzettend kwellen of ben ik nu gek ?Nee hoor ik heb het ook gedaan maar ben na mijn 25e en de nodige rolletjes gewoon een mooi badpak gaan dragen
Liefs Elisabeth

Samira zei

Jeejjj een bikini = een bruine buik :D extra veel vitamine D opslag voor winter = meer energie!

Ik kan me niet voorstellen dat je ineens een zeemonster wordt als je voor een bikini ipv badpak kiest. Enne mij is geleerd, schoonheid zit van binnen en straal je naar buiten! Volgens mij zit dat wel goed bij jou (na al die schoonheidsslaapjes!) dus je zal er super uitzien!!

No stress but relaxe :D Xx

Mayflower zei

Pffff.....heel herkenbaar je verhaal, ik ga ook als een jojo door het leven. Niet extreem...maar toch
Gewoon lekker in bikini gaan en als je je daar niet lekker bij voelt, er zijn ook hele leuke badpakken.
Lieve groet, Mea

natuurlijk groen en doen zei

Heb dit jaar voor het eerst een tankini en prima bevallen ,lig je lekker op je bedje dan mag de buik bloot en rol je het bovenstukje gewoon op maar voelde me net wat prettiger als ik liep dat je rolletjes en blupjes wat meer bedekt waren. Maar volgens mij als ik de foto in t-shirt nog herinner zou ik maar heerlijk genieten in je bikini.

groetjes Bep

It's me zei

Gewoon aan doen ...mens je ziet er goed uit !!!...ik zeg doen !!!...en niet meer zeuren...er zijn ergere dingen....proestttttt.....xxx...

Een sneller kloppend hart zei

Konden we maar een pil nemen en dan ineens gewoon stoppen met zeuren en onszelf accepteren...ik geef toe, hoeveel ik ook weeg, ik ben nooit tevreden, ik weeg nu 65 maar ik woog jaren terug 50 en toen had ik ook putjes in mijn benen, lees: blubberbenen, blé...het klopt voor mijn gevoel gewoon never nooit, maar ja....wat ik ook doe, dat gevoel blijft
Dus probeer ik tevreden te zijn met wat ik dan wel heb (whaha) en maar te genieten van de dingen die er echt toe doen...ahum...probeer he ;)
Jij maakt 't wel, af en toe snoepen is niet zo erg maar to much he...das nie goe, ook niet voor je gezondheid...sja, kop op, you're not the only one vrouwke...da's zeker

x Vero

Karin zei

Doe rustig joh, wat je zegt geen hond kent je daar. Trek gewoon een paar te kekke slippertjes aan, Dat leidt de aandacht af en geeft jou een zeker gevoel ;)) Fijn weekend!

Sabine zei

Whahaha, herkenbaar. Na jaren mij op het strand vervoegt te hebben in een (giga, ja echt) badpak heb ik dit jaar voor het eerst in 20 jaar weer een mooie bikini. En van die stress zou ik bijna weer meer gaan snoepen..
Maar als ik me ongemakkelijk voel, kijk ik eens goed om me heen. En realiseer me dan 'ik ben ik en zo is het goed'. En ben blij met mijn bikini én mijn bruiner wordende buik!

Alle mooie dingen zei

dit heeft alles te maken met acceptatie!
gewoon accepteren dat je niet perfect bent.. dan komt het allemaal goed..en anders.... en BADPAK!
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

Margot zei

Ben ik het toch helemaal met je eens...met dat tuttebel dan wel...!!!
Toen ik nog maatje 34 had (25 jaar geleden dus...valt mee toch??..) had ik al een badpak aan, en de tankini is ook een goede uitkomst voor mij.
Maar jij bent een slank en stoer wijffie, dus jij krijgt alleen maar fluitende grieken achter je aan...van bewondering dan hoor...haha...zonder haha..
ja, ik ratel er weer lustig op los, want na 15 minuten kan ik eindelijk weer wat intikken bij je...
Fijn weekend, wanneer ga je???
Knuf...niet te dichtbij hoor, ik is snipverkouden, Ilse heeft me virtueel aangestoken...
Margot

vosgesparis zei

jonguhhh maling toch... ik zou zeggen ga eens naar curacao dan heb je nooiiit meer problemen met je lijf haha.. whatever hoor!
have fun! (wanneer je gaat)