ZZP.....ZMP...

zondag 24 juli 2011

Niet de zzp-er die jullie misschien denken(zelfstandige zonder personeel), maar de Zondag Zonder "Pijn"(wereldleed)......de Zondag Met Prioriteiten(met mn hele gezin pyjamadag en wat rondtutten)!!
Met als enig "uitje"...."het kapelke van Genue"  het Kapelletje van Genooi.
Een van de welbekende Mariakapelletjes in onze contreien.....









Mooi is de cirkel waarin al de kaarsjes staan....een cirkel geeft een veilig gevoel vindt ik...al het grote en kleinere leed wordt hier her-en overdacht, en voor ons dus vandaag even een "pas op de plaats"....niet alleen het wereldleed(Noorwegen) en alle mensen die overlijden(Amy Winehouse als jongste drama), maar voor ons ook even ons eigen "leed"(werk voor Lief)....inmiddels geen leed meer, maar een portie dankbaarheid waar je U tegen zegt.....en hoe vreemd het ook klinkt....het zinkt nu pas echt in bij mij...ik ben doodmoe....durf het nu voorzichtig te geloven, en vandaag besloot ik bij te tanken voor mn laatste werkweek. Noodzakelijk, anders ga ik huilend op vakantie en dát lijkt me zo'n raar gezicht;)!!!!
6 kaarsjes staken wij aan, elk van ons eentje voor een ander van ons, eentje voor iedereen voor wie het allemaal tegen zit, en eentje voor vakantievierend Nederland......
Vandaag mag het nog even....éven de wereld buitensluiten...NO MORE DRAMA!

Morgen weer een frisse gezellige nieuwe dag!;)

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

lia zei

Oh, ook een voor mij dus....
Meid, doe je rustig aan. En alleen het noodzakelijke doen, de rest komt na de vakantie wel weer. Ik weet hoe het voelt, en steeds als je denkt dat het goed gaat, ben je weer terug bij af.

liefs Lia

Tanja zei

Gek he Lynda, dat ineens je emmertje vol blijkt te zijn en overloopt, pas goed op jezelf en probeer nog even bij te tanken, nog een weekje en dan heb je vakantie.
En zoals je zelf altijd schrijft: het komt goed schatje!

Liefs
Tanja

Elisabeth zei

Ik vind het zo jammer dat er hier geen kapelletjes zijn om kaarsjes te branden ,ik doe het dus maar thuis.Zoveel triestheid dit weekend.Nu even de wereld laten voor wat het is en tijd voor jezelf en je gezin .Ook ik zeg ,Pas goed op jezelf!!
Liefs Elisabeth

Anoniem zei

Ooo prachtig die lichtcirkel... (ik bewaar hem ;)

Lichtgroetjes van Pieternel

Home and Lifestyle zei

Gelukkig maar dat je binnenkort vakantie krijgt Lynda...met dit baggerweer zou ik haast zeggen dat wij er ook al weer aan toe zijn! De overgang van een zonnig Ibiza naar een drassig Nederland is inderdaad wel erg groot :-)! Maar ik klaag niet hoor...ik ben allang blij dat we daar een aantal dagen van de zon hebben mogen genieten...al kwam daar ook het leed van Noorwegen door! Vreselijk!!

Een lieve groet, Ingrid

Huys 50 zei

Hee Lynda,
Meid,emmertje vol,ja hé dat komt soms heel onverwacht,en met dit weer nog sneller,ik weet vandaag ook niet waar ik het moet zoeken,een beetje deprie zeg maar gerust, DEPRIE !!!!!
Getverderrie ik ben er zo klaar mee ook en ben aan een beetje zon toe hoor,echt waar,jeghhh.
Zo kunnen we de winter niet in,dus als het niet beter gaat worden zijn we weg !! weg met het vliegtuig en niet meer met de sleurhut.
Nog even doorzetten Lynda en dan kun je genieten van de zon.

groetjes
Dicky Marie.

Anita zei

Heel herkenbaar dat gevoel ...
maar tegelijk ook zoveel om ontzettend dankbaar voor te zijn.
Nog eventjes en je hebt VAKANTIE
Pas goed op jezelf ;-)
Groetjezz lfs mij

It's me zei

Tja......en wat ga ik hier op zeggen...jij gaat nog lekker op vakantie........hmmmmm.....okee.....ik kom er ook wel weer ooit......ik houd vol........kan het...als jij het kan......kus van mij....xxx...

Madelief zei

Lieve Lynda,

Wat een goed idee om een dagje niets te doen en een beetje bij te tanken. Ik hoop van harte dat het je goed heeft gedaan! Fijn dat je man een baan heeft gevonden. Ik kan mij voorstellen dat het 'niet hebben van een baan' en de zoektocht veel stress heeft opgeleverd.

Hou je taai!

Veel lieve groetjes van Madelief xox

Martina zei

Hey Lynda, oooooh, such sweet, lovely candle lights up here - so fits with my post today! Have a great start to your week! liefs, xx

hokje zei

Soms wordt het je allemaal even teveel; de bekende druppel... Nog niet opgeven, nog maar één werkweekje te gaan.

Fijne avond,
Miranda

marlies zei

Nog 1 weekje...volhouden...en dan op vakantie! Heerlijk! Ken t gevoel maar t zit er voorlopig nog niet in :-(. We 'spreken' elkaar vast nog maar alvast n heeeele fijne ontspannende vakantie!

Anoniem zei

He meis, denk een beetje aan je zelf, ga genieten van je vakantie en kom herboren terug!

Veel plezier next week!

groetjes

Hanlie Joubert zei

beautiful candle display!
have a wonderful day
♥hanlie

Petra zei

Het zijn allemaal heel erg veel emoties, en die komen ooit samen. Bij jou is het nu. Laat het rustig op je afkomen. Heerlijk bijna op vakantie met het gezin, en daarna, je man weer aan het werk, na zoveel ellende.

Geniet Lyn.

Liefs Petra

Mirjam zei

Hallo Lynda,
Wat een mooie blog heb jij. Ik volgde je al, maar had nog niet eerder een reactie bij je achtergelaten. Dank je wel voor jouw enthousiaste reactie op mijn blogje onlangs.
Nog even dus en dan heb je lekker vakantie.
Geniet en alsjeblieft heel erg van....
Dan kom je fit en uitgerust weer terug....
Groetjes,
Mirjam