what a girl wants, what a girl needs....

zondag 3 juli 2011

Over precies 4 weken van NU zit ik met mn derierre redelijk chill in de Griekse zon!
Dan zijn we gisteren rond het middaguur vertrokken, en pakte ik eergisteren kalm en georganiseerd onze koffers in.
*kuch*
Natuurlijk weet ik NU dat ik in principe alles in huis heb voor de vakantie, want wat heb je toch nodig als je all inclusive geboekt heb?
Precies, kleding(die heb ik, allllll zou een leuk jurkje en shirt nog bést meekunnen ;)), toiletartikelen(die gebruiken we dagelijks ook thuis dus die ontbreken nooit), sunprotectors(met twee blonde dochters heb ik die natuurlijk ook al in een flinke voorraad;)).....ennnn.....nah ja....wat liflafjes die hier ook wel ergens rondzwerven maar die in de week vooraf op een stapeltje gelegd zullen worden(en weer weggehaald zullen worden en weer teruggezocht zullen worden ;))))).
Maar hoe leuk is het toch om alvast te beginnen met een kleine "opwarming"....ik stuitte op wat leuke liflafjes die me heerlijk lijken voor een weekje in de soleil.....maar ook héél leuk voor thuisblijvers hoor.....creëer je eigen vakantiesfeer!!!
*steektvuistomhoog*

In exactly 4 weeks from NOW, me and my derierre will be sitting pretty chill in the greek sun! We then left yesterday around noon and I will have packed our suitcases pretty organized day before yesterday:).
Of course I know NOW what we have to take with us....because...what do you really need on a all in vacation?
Clothes(I have clothes;)...but a cute little dress or shirt would fit in the suitcase without a doubt;)), "toiletries"(those we also use everyday so ENOUGH of that in the house), sunprotectors(with two blond daughters I have PLENTY of that eversince the first ray of sun;))
And then what?? Some gadgets, books, or other "thingies"......present in the house, on a stack the week before....and of...and on...and of....and......:)
So I don't need anything anymore....*cough*...well....I stumbled over some yummies.....I want to share......also for them who will stay at home....create your own summervacationatmosphere!!!
*stickingfistinair*








uhm...geen idéé hoe deze hier nu tussen zijn gekomen...die verkopen ze daar niet hoor!!!;)
(maar kon er bést een plekje voor maken in mn valieske;))
Uhm....I have no Idéa how these got here...they don't sell them in this shop!!!!
(but I'm sure I will find a tiny little spot in my troley for them;))

Al deze "yummies" koop je hier...de prijzen zijn alleraardigste en ze hebben nog vééél meer lekkers zag ik.....(nee ik kocht niks.....nog niet ;))))
Wordt een meisje blij van!!!
Nodig heb je het waarschijnlijk niet maar oooooooh wat is dat toch leuk om te hebben!!!;)

All those yummies you can buy here.....prices are also cute and the have loooooots more!(no I didn't buy.....yet;)))
This makes a girl happy;)....
You don't nééd it, but boy is it nice to just have it;)))


3 weeks, 6 days and counting!!!

Liefs,
Lynda



Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Als jij vertrekt, ben ik al weer terug en dan hoop ik alles al weer schoon in de kast gelegd te hebben hihi...

Ik geloof dat ik haast moet maken met inpakken, want jij bent al bijna klaar ;-)!!!

Lieve groet, Ingrid

Diana zei

Nice idea!!!! *rent naar de badkamer om een zen maskertje op te zoeken* Even van profiteren terwijl Uk slaapt ;)

Karin zei

Bij mij staat de logeerkamer al vol met vanalles, want over 7 dagen lig ik met mijn bekoorlijke achterwerk in de zon, dus je begrijpt dat de stress al enigszins begint toe te slaan hier in huis. Bestelde afgelopen vrijdag nog snel het een en ander waarvan ik denk dat ik dat beslist nog nodig heb. En het voordeel van met de auto op vakantie gaan is dat er niet gekeken hoeft te worden naar een koffertje meer of minder. (zie de blik van schoenenboer nu al voor me)Maar geen nood, ik ben op tijd terug om je te vertellen welke goodies onmisbaar zijn! (slippertjes niet vergeten hoor!)

vosgesparis zei

ohhh wat lekkerrr ;) Voor mijn verjaardag in december kreeg ik van mijn schoonzus een heerlijke sun protector van ROC een spuitbusjes .. zo geweldig lekker ;) Ohh men ik kom weer helemaal in de stemming met die intaliaanse zomerhit op je blog haha.. maar ja mag niet klagen met 3 weken curacao in ebruari natuurlijk.. maar toch t kriebelt alweer! toch maar eens een tentje op Ile de Re proberen wat al jaren een wens is !
lebve de voorpret!

It's me zei

Geniet maar lekker van de voorpet hoor.....heerlijk toch ???......en ook van deze zonnige zondag !! liefs van mij....xxx...

Tanja zei

Lekker vooruitzicht, gelukkig hoef ik nog maar 14 dagen te wachten op mijn vakantie!Geen stress want wij blijven thuis maar ik weet nog heel goed hoe het was vooral toen de kids meegingen.

En je hebt wel hele leuke dingen uitgezocht, Ik wens je veel voorpret.

Fijne zondag
Liefs
Tanja

p.s. de 1e is binnen. Die kon ik nog net in mijn tas stoppen. Maar ik heb besloten om de post gewoon neer te leggen als ze binnenkomen. Hij zal er niets van begrijpen en ik, ik doe gewoon alsof ik van niets weet. Hmm lief alweer post van een vrouw ;-)

Unknown zei

Zaliggggggggggggg...ik ga over 5 dagen (met mijn kont(tje) in de zon.
Van pak stress heb ik nooit geen last haha.
Mijn manneke regelt alles super VENT!
Als we s'morgens heeeeeeel vroeg vertrekken staat hij vroeg op en roept me als alles in de auto zit ,koffie is gezet en broodjes gesmeerd :-)NEEE LYnnnnn ik leen hem niet uit!
Veel plezier he met je voorbereidingen en...check list haha

Unknown zei

Ben ik ff weer :-)
En koffie klaar??
Die deur he........tja........daarachter zit nog een heeeeeeele grote kamer,een PRIVE Kamer..dus bedenk maar wat dat betekend...
Daarom worden daar NOOOoooooit foto's gemaakt snap ie(it's not shoch proof)

Zara zei

Heerlijk vooruitzicht! Het is het wachten wel waard hoor, maar ben je nu echt al dingen aan het apart leggen...?

Nicole Claudia zei

Ik heb de kinders dit weekend al gewaarschuwd dat deze week hun spullen langzamerhand in een koffer c.q. klapkratje belanden... Dit om te voorkomen dat Rem in een kip zonder kop veranderd. Ik ben altijd aan de late kant, maar het lukt altijd prima, van mijn kant zonder stress... Alleen kan Rem daar slecht tegen. Dus ik heb een strak plan...

Ik ga gewoon ruim van te voren beginnen en dan heb ik geen kip zonder kop rondlopen, waardoor iedereen op eieren moet lopen... Oh... daarom was 'ie natuurlijk een kip zonder kop... Hij was bang dat er een eitje kapot ging... Stom van me, hahaha.

Maar goed het voornemen is er... nu nog de uitvoering.... tja... ik ben benieuwd...

Groetjes, Collie

Een sneller kloppend hart zei

Haha, cool zeg, all inclusive...dat heb ik nou nog nooit gedaan, lijkt heerlijk!

Die schoenen zijn tof, ik zou daar graag groene van hebben (swedish hasbeens) maar ze zijn a little expensive ;)

Geniet van de voorpret hè!

Groetjes, Veronique

alma zei

Meid....wat een heerlijk vooruitzicht. Aftellen geblazen. Wat werd ik van de week verrast door je leuke kaart. Heel erg lief!
Geniet nog even een klein beetje van je weekend!

Lieve groet
Alma

Jolanda zei

Veel voorpret! Wij gaan komend weekend, sinds lange tijd weer kamperen, wel met auto dus van alles kan mee....lieve groet

Jeanette zei

Nog maar twee weken werken en dan gaan wij naar Frankrijk. Bij mij meer stress op de werkvloer, ben erg druk met een zeer groot project. Daarnaast prive ook weer genoeg te verstouwen. Ik begin met aftellen.....

Groet,
Jeanette

Bianca zei

Niets leuker dan vooraf al plezier hebben van het feit dat je op vakantie gaat......de tijd vliegt dus genier ervan.....groetjes Bianca xx

Mandy zei

Nouuu jij hebt wat leuks om naar uit te kijken, heerlijk!
Enne....bedankt voor de website-tip, dat ziet er allemaal heel goed uit.

Groetjes, Mandy

Pieternel zei

De voorpret op zich is al leuk. Maar huh, vergeet je niet iets er aan toe te voegen???? Je Laptop om ons op de hoogte te kunnen houden van je heerlijke vakantie.

Vakantiepretgroetjes Pieternel