Soort van.....

zaterdag 16 juli 2011

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! :)
............

Als je dan denkt dat na het "allesverlossende"woord van gisteren we compleet relaxed de nacht zijn ingegaan...uhm...nope! Een zeldzaam onrustige nacht, woelrat is er niks bij....
Tikkie brak drukte in vanmorgen de wekker uit, wekker? Op zaterdag?? *kniktja*.....Lief moest naar de kapper he;)...alles stond verder ook in het teken van vandaag......er moest wat aan Lief zijn garderobe gebeuren;)....en waren er nog wat dingen waarvan we dáchten dat we daar nog tijd mee hadden om die te regelen voor de vakantie maar alles komt nu in een stroomversnelling.
De euforie overheerst nog steeds, op de voet gevolgd door een tikje ongeloof ;)...maar dat zal snel slijten als ie er weer een weekje op heeft zitten. En bij mij waarschijnlijk maandagmiddag al want IK bofbips mag voorlopig op de fiets he.....want Lief mag weer gaan werken....sjucht.....ik klaag niet snel over het weer maar als ik dan nu even een voorstelletje mag doen....graadje of 23 en niet teveel wind? Niet onredelijk toch?;)

De koffers voor de vakantie zijn al bij oma opgepikt, dan kunnen de meiden alvast zien  met welk volume ze het zullen moeten doen;).
Ik breng nu even de buit naar boven, want ik snaaide natuurlijk ook hier en daar een aardigheidje voor de vakantie mee; ;)






Moe maar uitermate voldaan zullen wij vanavond met de voeten omhoog zitten!
Maakten we vandaag in de stad veel kilometers? Gisteren toen Lief zijn zaakjes bij zn nieuwe baas ging regelen, brachten de meiden en ik enkele uurtjes in V.enray door.....koffie met taart op het terras(koffie mét een flinke sloot Baileys overigens) en later sámen met Lief nog een drankje(bessen met jus)......voor een zo-goed-als-geheel-onthouder vond ik het nog héél knap dat ik op m'n torenhoge sleehakken toch charmant tot aan de auto kwam:)

Fijne zaterdagavond allemaal!!

Liefs,
Lynda

ps: het liedje dat je hoort.....wordt gezongen door Roan....remember??? Ietwat donkere aangename verschijning die tijdje terug meedeed aan X-factor??? Precies...DIE ja:D.
Vanmorgen klikte ik 'm op advies van Mme Vosges Paris aan op facebook en mèn........de oggjes dicht en mn croissantje(feestontbijt;)) smaakte driedubbel zo goed!!!!! Heerlijk nummer! (ook zonder plaatje;)))
................................

uhm.....vergeet ik jullie nou te bedanken????
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
:) bedankt allemaal! Voor alle goede wensen en felicitaties!
LIEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Leave a Comment

It's me zei

Dikke knuffel van mij....xxx...

Tanja zei

Ach joh je moet maar zo denken dat fietsen heel goed is voor je lijf.
Op vakantie gaan heeft toch altijd wel wat stress maar volgens mij ga jij daar heel goed mee om. Goede voorbereiding is het halve werk.

Ik duim met je mee voor goed weer, wij hebben nu vakantie maar ben wel blij dat ik niet op een camping zit.

Liefs
Tanja

Gustaviana zei

hihihi kom op lyn een beetje wind is toch niets voor jou !!!! maar je hebt gelijk aan de bailey is een beter idee...hahahahaha
liefs Viana

Nicole Claudia zei

Ik kan me voorstellen dat je een beetje hyper bent van alles en niet kunt slapen. Het is niet alleen van het goede nieuws, maar ook van alles moet worden geregeld...

En ja... géén tuut... ai, dat is wel even wennen... als het zonnetje nu eens ging schijnen, dan kan je er nog het nut van fietsen in zien... lekker kleurtje op de wangen en zo...

Dat terrasje klinkt héél erg lekker en gezellig, vooral met je meiden.
Ik denk dat ik aan Kirsten ook alvast de koffer laat zien.... ze denkt dat haar kast mee kan!!!

Nog een héél fijn en relaxt weekend, groetjes, Collie

What's in a day zei

Elk voordeel hep zijn nadeel, wie zei dat ook alweer??? Maar je moet er wat voor over hebben..toch, maar ik heb met je te doen, ik hoop op heel veel zon, voor jou, maar stiekem ook voor mij en al die andere vakantievierders.
Wel positief dat je zo genoten hebt in Venray, die stemming moet je vasthouden en dan even die kop thee erbij, zonder alcohol:))))
Ik wens je ene heel goed,rustig weekend,

Lieve groetjes,
♥Eefie

Corine(THUIS) zei

Ik las even terug...vanaf aanstaande maandag weer aan het werk... Wat een goed begin van de vakantie :))
Top voor jullie, ach en dat fietsen, dat went hoor. Binnen ons stadje doe ik ook alles met de fiets en al lijkt het nu misschien niet zo...ik fiets zelden in de regen!
Dat shoppen was ook een feestje zie ik wel,maar jammer dat je alleen je eigen aankopen showt....
Fijne zondag morgen, een bijzondere dag, een soort van oudjaarsdag ;)
Groeten, Corine(THUIS)

Unknown zei

Benen omhoog...ach dat heb je verdient! haha bofbibs ik zie het al voor me...geniet ernog van, Nicole*

In den Uylenbal zei

H die Lynda, allereerst gefeliciteerd voor Lief, weer aan de slag SUPER ! De perikelen hebben we allemal (gedeeltelijk) kunnen volgen en hopelijk breken nu 7 vette jaren aan ! Ik gun jullie het allerbeste toe de komende dagen, weken, maanden en jaren :-) Mar nu binnenkort ....VAKANTIE !!! Geniet, geniet én geniet, van de rust, van elkaar, van alles dat fijn en goed is. Beloof je dat Lynnepin ? Ennuh . . . . denk ook een klein beetje aan mij, hier in het natte Nederland achterblijvend, hardwerkend en voorbereidend voor den nieuwe Uylenbal ! Nou meid, ontspan, take a deep breath and fly away !! Heel veel liefs & greetz from moi , Lejo

Unknown zei

Superduper, congrats nog met de baan van je lieffff!!!!
En nu lekker voorbereiden op de zomer! (whoehahaha waar is ie nou?)

Heb een fijne holiday met je lief en liefjes!

Greetzzzz
Mon

oma leentje zei

Lekker dus wie is er weer de dupe juist ja JIJ die kan weer fietsen. Maar voor de rest is het gewoon top dat hubbie weer werk heeft. Mooi hempie met dat gehaakte blommetje. En die Roan he . Heb jij toen ook zo mee geleefd was net of ik hem zelf kende. Lekker nr dit........hihi en een lekker ding ook nog das mee genomem.

Daydream Living zei

Hi Lynda,
Hele fijne vakantie, ik ben vanaf maandag weg, 24 dagen geen computer, groetjes!
Maureen

Verrassend Goed! zei

Hoi Lynda,
Ja als het verlossende woord er eindelijk uit is, zit de spanning nog wel in je lijf hoor. Dus rustig slapen na zo helse tijd...ach dat komt vanzelf. Paar keer door de regen en wind fietsen en je bent savonds zo moe dat je waarschijnlijk voor pampus in de bedje licht.
Maar goed, mag evengoed wel weer eens zomer worden toch.
Ik wens je het allerbeste en succes met je vakantievoorbereidingen.
warme groet,
Marianne

Verrassend Goed! zei

Woh, wat een schrijffouten....de bedje...licht....nou je kunt wel zien dat het al kwart over 1 s'nachts is, want dit slaat nergens op. Bloggen is echt verslavend he. Jullie schrijven allemaal zo leuk dat ik zo veel mogelijk wil lezen en reageren.
Maar goed, wordt tijd dat ik nu zelf op stap en mijn bed in ga.
welterusten,
Marianne

Thuis bij Tjits zei

even de stress uit je lijf jagen Lyn!! misschien hebben de Baileys en de bessen daar wel goed aan gedaan:)
en lees ik nou goed dat je op een terrasje gezeten hebt?? vast lekker overdekt en verwarmd.. wij hebben alleen maar regen gezien..
ik hoop voor jou en voor ons dat de zon snel gaat schijnen:)

fijne zondag!
liefs, Tjits

Jansepans zei

Wel heerlijke dingen in het vooruit zicht. Top foto's van allerlei leuke vakantiespullies. Maar ja dat fietsen he. Daar word je met dit weer echt niet vrolijk van... Zet m op. Fijne dag. Lieve groet Janneke

Huys 50 zei

Heeee...LYN.
jeetje,late reactie van mij,maar ok het ziet er weer super uit,de foto,s.
Lekker Biotherm,verwennerij hé, heerlijk.
Wat zul jij genieten op je vakantie,alhoewel,Bailes en Bessen op één middag,aaccchhh zo slecht gaat het nu ook niet heb ik het idee, yeeeeeehhhh

Op naar de ZON !!!!!( nog effies wachte)

doeidoei

Dicky Marie

Petra zei

Heerlijk, wat zal jullie vakantie super worden!

Enne, leuk hoedje :) Heb dezelfde :)

Liefs Petra