ZWAAIEN...

zondag 31 juli 2011


JUHUUUUUUU!!!!!

Vakantieman, ben ik al bruin????
:)

Liefs,
Lynda

Ημέρα πίσω στο σπίτι!

zaterdag 30 juli 2011

De sleutels zijn overgedragen aan de tijdelijke bewoners van ons huis, met enig passen en meten zijn we erin geslaagd onze bagage mee te krijgen.
Nu is het wachten...wachten op het vliegtuig dat ons naar de zon zal brengen!
Dankjullievanganserharteverontschuldigend wel voor het aanhoren van mn klaagzang de laatste week, maar hee....I'm only human he ;)! Gun mij ook een keer een zeurbui:)!
Alles vergeten.....OP naar de zon!!!!!!!

Έχετε τη διασκέδαση και καλή σας διασκέδαση!

dat gaan wij namelijk ook doen!!!;)

Liefs,
Lynda

1.2.3.........

vrijdag 29 juli 2011


1.2.3. 1.2.3. 1.2.3. 1.2.3. 1.2.3.
uitdaging voor vandaag......2(!!!) koffers(dus geen handbagage, die komt apart;)) vullen met 2 dametjes.............met als uitwijkmogelijkheid natuurlijk een extra koffer (dduhhhh ik ken mn pappenheimers;)))
1.2.3. 1.2.3. 1.2.3. 1.2.3.
1.2.3. 1.2.3. 1.2.3. 1.2.3.


Liefs,
Lynda
updateje: 13.45 uur....koffer drie is van zolder gekomen....*zucht*

Grabbel grabbel....we hebben een winnaar.

donderdag 28 juli 2011



Ik heb er eens niks aan toe te voegen:)!
Ingrid, de tag uit de Black & White Collectie van harten8 komt naar je toe....ALS....je even nog wil aangeven welke je favoriet is én je je adres even doorgeeft, vandaag kan dat nog bij MIJ en vanaf morgen lijkt het me beter als je het meteen naar Tricia doorstuurt.:)
Van harte gefeliciteerd voor jou Ingrid en een dikke DANKJULLIEWEL naar Tricia en haar charmante hulpvaardige meiskes!!:)(hun handjes staan op de eerste foto) en voor jullie allemaal.......EEN FIJNE DAG!!

Liefs,
Lynda



ZO simpel is het!

woensdag 27 juli 2011

Zwiepend van links naar rechts manouvreer ik mezelf naar de eindstreep:).
Zelden was het zo'n slagveld die laatste dagen voor mijn vakantie. Niet letterlijk natuurlijk(daarvoor heb ik natuurlijk teveel CONTROL!!! *kuch*) maar figuurlijk.......het is lang geleden dat ik mezelf zo ergens doorheen heb moeten slepen, dat ik op mn tandvlees, grijnzend als een boer met kiespijn de dagen doorkom. En het stomme is.....stom ja....ik weet dat zelf bést wel...hoor!!!;)
Dat ik evengoed NIET normaal kan doen...ik neig er dan niet naar om juist wat rustiger aan te doen, niks fransche slag enzo...neuhhhhhhh......ik steek van wal als een dolle, want wil mn "werkplek"netjes achterlaten he, zodat mijn collega zich niet meteen omdraait bij binnenkomst....dat er géén misverstanden kunnen ontstaan over mijn presteren(hoe erg is dát???? allemaal tevreden cliënten om me heen die eigenlijk liever géén vervanging willen in mn vakantie omdat...nou ja...omdat.....IK het niet ben...klinkt arro...is het niet.....die "klik"is heel veel waard...voor hen maar ook voor mij......waar was ik? O ja...hoe erg is dat dat je je een slag in den rondte schrobt bleekt en weekt alleen zodat een ander niks te mekkeren kan hebben....*WEIRD*) en dus "doe ik ramen"alsof mn leven er vanaf hangt, verwissel ik gordijnen door gansch het huis, geef ik den toko een "natte lap"van zolder tot kelder......alleen maar voor dat "oké"gevoel!!!! Oké....NU kan ik op vakantie.....ik lijk wel niet goed snik!!!! (inkoppertje.........ik gun hem jullie;)).

Maar goed, genoeg over mij.......alleen nog even dit
nog 1 dagje werken!!!
*ahum*
Ik heb overigens wel alle hulptroepen ingeschakeld om me door die kilometers heen te helpen, een MP4!!!! 1 van de liedjes die me laten peddelen als de wind....hoor je nu..

Liefs,
Lynda

ps..vanaf morgen zal ik niet meer zeuren hoor, genoeg geklaag na vandaag, beloofd...mos effe:)


Reminder!!!

dinsdag 26 juli 2011

Ooh la la......

Ik heb de mijne al om gehad! Vanmiddag met de post gekregen en meteen om naar de "stad"!:)
Wil je er ook eentje bemachtigen? Doe dan nog snel even mee aan mijn Give Away, gesponsord door harten8.
HIER kan je tot en met morgen nog meedoen!
UITZOEKEN!;)

Liefs,
Lynda (die inmiddels al luttele uren op haar vliegtickets zit;))reminder

To get there....



Mijn moeite met keuzes maken is inmiddels bekend....:)...dus we nemen ze gewoon allemáál maar mee......*kuch*

Liefs,
Lynda

The Dance of Joy

maandag 25 juli 2011

onze tickets zijn er!!! Our tickets have arrived!!!





Ga ze morgen ophalen en erop zitten!!!!!

Gonna pick them up tomorrow and gonna sit on them!!!!


Liefs,
Lynda

ZZP.....ZMP...

zondag 24 juli 2011

Niet de zzp-er die jullie misschien denken(zelfstandige zonder personeel), maar de Zondag Zonder "Pijn"(wereldleed)......de Zondag Met Prioriteiten(met mn hele gezin pyjamadag en wat rondtutten)!!
Met als enig "uitje"...."het kapelke van Genue"  het Kapelletje van Genooi.
Een van de welbekende Mariakapelletjes in onze contreien.....









Mooi is de cirkel waarin al de kaarsjes staan....een cirkel geeft een veilig gevoel vindt ik...al het grote en kleinere leed wordt hier her-en overdacht, en voor ons dus vandaag even een "pas op de plaats"....niet alleen het wereldleed(Noorwegen) en alle mensen die overlijden(Amy Winehouse als jongste drama), maar voor ons ook even ons eigen "leed"(werk voor Lief)....inmiddels geen leed meer, maar een portie dankbaarheid waar je U tegen zegt.....en hoe vreemd het ook klinkt....het zinkt nu pas echt in bij mij...ik ben doodmoe....durf het nu voorzichtig te geloven, en vandaag besloot ik bij te tanken voor mn laatste werkweek. Noodzakelijk, anders ga ik huilend op vakantie en dát lijkt me zo'n raar gezicht;)!!!!
6 kaarsjes staken wij aan, elk van ons eentje voor een ander van ons, eentje voor iedereen voor wie het allemaal tegen zit, en eentje voor vakantievierend Nederland......
Vandaag mag het nog even....éven de wereld buitensluiten...NO MORE DRAMA!

Morgen weer een frisse gezellige nieuwe dag!;)

Liefs,
Lynda

antistress....

zaterdag 23 juli 2011









te moe om zelf nog maar iets creatiefs voort te brengen, maar wel TOE aan wat antistressplaatjes......leende ik bovenstaand van het www:).
En die stress.....komt omdat ik weer eens iets niet snap;).....wie legt mij duidelijk uit hoe het kan dat onze tickets er nog niet zijn???? Maaaaaaar de tickets van een gezin dat ook naar Corfu gaat maar wel pas drie dagen later wel???????
Precies....stress.....*taptaptap*

Too tired to produce anything creative myself, but in need for some antistresspictures......I borrowed the above from the www.:)
This stress??? Is because again I don't get it....who can explain to me why our tickets didn't arrive yet???? BUT.....the tickets for another family, leaving for the same island only three days later DID!!!!???????
Right....there it is....STRESSS...*taptaptap*.

Relaxing saturdaynight!!!!

Liefs,
Lynda


<-----/----->

vrijdag 22 juli 2011

"Opposites attract"

Het wit versterkt het zwart en het zwart tempert het wit
In interieur....én het dagelijks leven, heb je tegenstellingen nodig....niks is alleen zwart, of alleen wit, niemand heeft de waarheid in pacht.
Contrast is wat het interieur spannender maakt, en eigenlijk ook wel het dagelijks leven ;)

The white amplifies the black and the black moderates the white
In interiors....ánd daily life, you need opposites....nothing is only black, or only white, and nobody holds THE truth.
Contrast is what makes an interior more exciting....and.to be honest....daily life also;))










Meer over contrast laat ik je HIER zien!
More about contrast I show you HERE!

"zomers"plaatje...*kuch*
"summer"in Holland....*cough*....

all pictures from around the www...
toe aan weekend.....jullie?
In need for the weekend...you??

**En als het dan over zwart en wit gaat, denk nog even aan mijn Give Away.....uit de Black & White Collection van harten8, je kunt nog meedoen tot en met a.s. woensdag...HIER

**Girls, you can still enter my give away from the Black & White Collection from "harten8"......up untill Wednesday....HERE

Liefs,
Lynda






about this biking.....

woensdag 20 juli 2011




Wil ik het tóch even over hebben.....als dat mag....
Voorop gesteld...ik blogde al eens eerder over een ondernomen fietstochtje he, en hoe leuk dat was, en hoe ontspannen een mens daar van wordt....

(here comes divabehaviour)....

DON'T BE FOOLED!

Móeten fietsen is toch net éven wat anders zeg....pfff..niet alleen bepaal je dan zelf NIET het eindpunt, dat IS al voor je bepaald!(krijg ik jeuk van he, geen keuzes hebben).
Ook zit er een bepaalde druk achter he, je moet immers op tijd op dat eindpunt aankomen.
Laat me je dít even zeggen....

A. je vraagt manlief je banden op te pompen zodat je goed beslagen ten ijs komt, deugdelijk materiaal is immers het halve werk.....tikje onplezierig wordt het als manlief dat pompen zó enthousiast heeft gedaan(GUNST HIJ HEEFT DE AUTO.....) dat je banden zó hard zijn dat bij elke hobbel(lees: zandkorrel of kever) je stuiterend op je zadel zit!!!

B. je gedurende dit stuiteren(want slechte fietspaden!!!) meteen weer weet waar het zadel de dag ervoor zijn sporen heeft achtergelaten! 't is net als bij een bevalling...je vergeet de pijn...totdat....precies....je er weer bij uit komt.

C. je immer positief je voorneemt te genieten van de natuur om je heen, het gaat immers een stuk trager aan je voorbij dan met de auto......je een flinke snuif frisse lucht wil nemen, maar éven niet hebt gerekend op al dat vliegend gespuis dat tijdens inhaleren IN je neus terechtkomt.....dus je niest!!!!

D....je telefoon gaat juist op DAT moment natuurlijk, dus je niest IN je telefoon.....(oooh hoe lekker moet dit klinken;)))....je bent echter meteen dankbaar dat het "slechts"1 van je dochters is en géén potentiele nieuwe klant.......1 van je bloedjes dus, die je vraagt(vriendelijkste stemmetje...wat dacht je) of je broodjes mee wil brengen.....even negerende dat de bakker een omweg van tien minuten betekend! Tien minuten is niks, I know....en je doet het, het zijn immers je bloedjes.........maar 1 van die bloedjes snauwt je bij thuiskomst aan dat het nou net het VERKEERDE broodje is......*kuch*

E. tuurlijk, blosjes op je wangen, heerlijk, maar NIET als die blosjes de hele ochtend blijven omdat het op "het eindpunt" bloedheet binnen is want mevrouw heeft het fris en er gaan dus géén ramen open!
Ga het niet redden met 1 busje deo deze week ben ik bang!

F. je hebt het dan ook níet over een fris begin van je dag! Zwetend en dampend kom je aan want hee....wind tegen..WHAT ELSE!!!!!

G. je wordt aan"geclaxonneerd"door deze en gene!!! En als ik aan 1 ding een bloedhekel heb.......!!!!!! IK WENS NIET AANGECLAXONNEERD TE WORDEN!
Wil je mijn onverdeelde aandacht? Zet je auto aan de kant, schudt me de hand met de woorden"wat leuk om kennis te maken"en dan, alleen dán kan ik de moeite nemen mn oogleden naar je op te slaan (en je vernietigend aan te kijken want BAD TIMING---> IK FIETS)........NO MORE HUNKING YOUR HORN AT ME!

H. o en over gezond....fietsen is gezond....yeah right.....fietsen maakt hongerig, en dus wil je meer eten, maar je lijstje zegt NIET MEER ETEN, dus nadat je in conclaaf bent gegaan met je lijstje en die vervolgens the cold shoulder hebt gegeven eet je meer...en dus....kom je aan!!!!!!!! Let op...ik FIETS....en ik KOM AAN!!!!
gezond.......my ass!!!!!

I.........hm...er was nog wat.....ow ja....ik hoef nog maar 5 keer voor mn vakantie....en dan heb ik drie weken de tijd om hier eens een ladylike oplossing voor te vinden!!!!..


En NU wil ik een ijsje........zie je???? Daar héb je het al....zelfmedelijden.....
Lijstje zegt GEEN ijsje....ooooooooooooh *talktothehand*.........lijstje WHO????



einde divagedrag......postbode brengt net mn nieuwe boek van Eric Kuster........


pompompom...

Liefs,
Lynda

Iets met een berg....

dinsdag 19 juli 2011

 



nieuw bordje tegen mn schuurtje...

en Mozes(Mohammed als je dat liever hebt).....
*pompompom*
Parijs in m'n achtertuin!!!!
Ooh lala...
O en over Ooh lala gesproken.....je kunt nog meedoen aan m'n Give Away he...*HIER* , nog een dikke week en dan wordt de winnaar geloot!
De Black & White collectie van harten8(zonder hoofdletter;)) zal binnenkort ook uitgebreidt worden met sleutelhangers met wederom deze toffe tags eraan! Dus als je nu niet kunt kiezen.......en stél je wint....koop je dan gewoon lekker die andere erbij!!!
Ik ga even naar Parijs!!!(de zon schijnt en het is droog dus het kan;))
Liefs,
Lynda

Posted by Picasa

1 woord....

maandag 18 juli 2011

rust....
nog 7 keer werken en dan, nah ja, gewoon....dan heb ik ook vakantie....soort van jippie, want of ik het nou toe wil geven of niet.....ben er aan toe!







in aanloop naar deze "rust".......waaide ik vandaag al aardig uit(op de fiets, remember??), maar het is toch anders;)!

foto's leende ik even .....http://www.villafabrica.com/.....van hen...vinden zij vást niet erg....kijk er alleen maar naar;)!

Liefs,
Lynda


R&R.....

zondag 17 juli 2011

"gemakzucht"



:)

Liefs,
Lynda

have mercy......;)voor deze keer!

Soort van.....

zaterdag 16 juli 2011

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! :)
............

Als je dan denkt dat na het "allesverlossende"woord van gisteren we compleet relaxed de nacht zijn ingegaan...uhm...nope! Een zeldzaam onrustige nacht, woelrat is er niks bij....
Tikkie brak drukte in vanmorgen de wekker uit, wekker? Op zaterdag?? *kniktja*.....Lief moest naar de kapper he;)...alles stond verder ook in het teken van vandaag......er moest wat aan Lief zijn garderobe gebeuren;)....en waren er nog wat dingen waarvan we dáchten dat we daar nog tijd mee hadden om die te regelen voor de vakantie maar alles komt nu in een stroomversnelling.
De euforie overheerst nog steeds, op de voet gevolgd door een tikje ongeloof ;)...maar dat zal snel slijten als ie er weer een weekje op heeft zitten. En bij mij waarschijnlijk maandagmiddag al want IK bofbips mag voorlopig op de fiets he.....want Lief mag weer gaan werken....sjucht.....ik klaag niet snel over het weer maar als ik dan nu even een voorstelletje mag doen....graadje of 23 en niet teveel wind? Niet onredelijk toch?;)

De koffers voor de vakantie zijn al bij oma opgepikt, dan kunnen de meiden alvast zien  met welk volume ze het zullen moeten doen;).
Ik breng nu even de buit naar boven, want ik snaaide natuurlijk ook hier en daar een aardigheidje voor de vakantie mee; ;)






Moe maar uitermate voldaan zullen wij vanavond met de voeten omhoog zitten!
Maakten we vandaag in de stad veel kilometers? Gisteren toen Lief zijn zaakjes bij zn nieuwe baas ging regelen, brachten de meiden en ik enkele uurtjes in V.enray door.....koffie met taart op het terras(koffie mét een flinke sloot Baileys overigens) en later sámen met Lief nog een drankje(bessen met jus)......voor een zo-goed-als-geheel-onthouder vond ik het nog héél knap dat ik op m'n torenhoge sleehakken toch charmant tot aan de auto kwam:)

Fijne zaterdagavond allemaal!!

Liefs,
Lynda

ps: het liedje dat je hoort.....wordt gezongen door Roan....remember??? Ietwat donkere aangename verschijning die tijdje terug meedeed aan X-factor??? Precies...DIE ja:D.
Vanmorgen klikte ik 'm op advies van Mme Vosges Paris aan op facebook en mèn........de oggjes dicht en mn croissantje(feestontbijt;)) smaakte driedubbel zo goed!!!!! Heerlijk nummer! (ook zonder plaatje;)))
................................

uhm.....vergeet ik jullie nou te bedanken????
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
:) bedankt allemaal! Voor alle goede wensen en felicitaties!
LIEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

New beginnings....

vrijdag 15 juli 2011

15 maanden, het kostte ons 15 maanden....en héél veel energie, inzet, doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen, kracht...soms ook wel tranen en hoop....
15 months, it has cost us 15 months....and lots of energy, strength, perseverance, resilience......even tears and hope....


deelde ik een stukje pijn met jullie......
I shared a bit of pain with you....

Maar vandaag...
But today....


kan ik met enige trots en opluchting....enzo;)....delen dat vanaf a.s. maandag Lief weer aan de "start"zal verschijnen en hij weer aan de slag zal gaan bij zijn nieuwe baas!
Ik kan even niet meer zeggen dan: WAAAAAAAAAAAAAAHHHHH...dus luister gewoon even naar de muziek: Café del Mar met new beginnings.....enne...dankjulliewel....

I can tell you...proud, ánd relieved......etc;)....that starting on monday, my Love will appear at the start....and he will go and work for his new boss!!!
I can't produce anything else then WAAAAAAAAAAH......so just listen yo the music: Café del Mar with new beginning.....and uhm...THANK you....

X

Liefs,
Lynda