Back on track

zondag 12 december 2010

ik pak de draad weer op! Mijn laatste berichtje was van donderdag(zie je dat ik het kan;))...en die nacht gaf ik de natuur terug wat ik die donderdagavond in de vorm van voedsel van haar nam(GEEN details). De hele vrijdag heb ik in bed gelegen....GEVLOERD was ik, maar ik MOEST en zou beter worden he, want zaterdag stonden er twee leuke bezoekjes op de planning!
En jawel, met een tas vol rijstewafels en granenkoekjes zat ik zaterdagochtend om 8.00 uur in de auto op weg naar Culemborg..."Juule" van dichtbij bekijken;)!
Ik heb Eeflien langer laten wachten dan de bedoeling was maar ik mocht er toch nog in(SORRY Eef.....je weet waarom he;)). Lekkere kopjes koffie, gezellige praat en een rondje door haar winkel later toog ik mét tasje gevuld met Zweedse lekkernijen(noem iets lekker en ik kom het bij je kopen ;))...ga eens in haar webwinkel kijken!) op weg naar adres nummer 2.
Ria van It's me nodigde ons immers allen uit om naar de Gezellige Zaterdag van Bonhof te komen! OOK weer te laat( er is toch een gezegde over deftig volk en te laat komen??) natuurlijk maar net op tijd voor lunch(VEILIG lunch, dus GEEN filet americain.....darmen remember??;))......om vervolgens  lekker te freubelen en te kletsen met alles en iedereen in de winkel! TOTDAT.......daar een blonde dame met haar handen op haar rug gebonden binnenkwam.......dag rust ;))...Joke...van "wonen en tuinieren met Musje".....mensen ik zeg je, als je ooit een middagje NIET wil praten.....vraag Joke...die komt kletsend binnen en je hoort haar kletsend de straat weer uitrijden;))) Zo handig...af en toe schuif je haar de winkel in, kletst ze daar verder met de klanten.....schuif je haar weer terug, ze kletst gewoon door!!!!(eerlijk is eerlijk Joke, volgens mij maak jij je koffie smorgens met spraakwater!!!;))).
Anyway...een lang verhaal kort(er)....om 24.00 stapte ik thuis weer binnen!  Een poster op de deur, gemaakt door mn dochter "welkom thuis mama"...tja...ik ga volgende week nog maar een keer weg, zo'n thuiskomst is goud waard toch?

Het was een héérlijke dag, ik heb me PRIMA vermaakt, en iedereen die NIET is geweest heeft écht wat gemist...Glühwein, koffie, thee, cake, cupcakes, kransjes, saucijzenbroodjes, honden met belletjes om hun nek...én natuurlijk vermakelijk gezelschap;).
Dus waar was ik vanaf de avond van mijn verjaardag........overal en nergens.....
Dus vandaag géén foto's van de groeiende kerstsfeer hier in huis( er is nog geen dóós van zolder gekomen en toch is er van mijn "mantra"Less is more alleen het woordje MORE nog maar zichtbaar...*ZUCHT*), maar foto's geleend van overal en nergens.....want plaatjes kijken is altijd goed toch?

I'm trying to get back on track!!! My last post was from Thursdayevening....after that.....during the night "all hell broke loose".....well...let's just say...I gave nature back what I took from it(food is.......food OUT...no more details...I promise)
I spent my Friday in bed.....miserable, but I HAD to get better because for saturday I had two lovely visits planned!!
Are you surprised to hear, saturdaymorning 8 o clock I hit the highway....o  my way to Juule and Ria....to keep it short....at 24.00 hours I stumbled into my home again, with a car filled up with goodies!!!YEAH!!;).
So, no time for pictures from my growing christmasatmosphere....no tree yet(tomorrow) but even without taking ONE box out of the attic....I managed to "kill"my motto...."less is more"......only the word MORE is taking over now *SIGH*.
I found some lovely pictures on the web so thoose I will show you for now!

Wishing you all a lovely 3. advent!


Kerst? Ja kerst...dit doet me denken aan de ritjes achterin de auto toen ik kind was....
Christmas? Yes....this makes me think about cartrips when I was a little kid....




Gezellige 3e advent!!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Tanja zei

Wat een verhaal Lynda, ik heb even hard zitten lachen bij je opmerking over terug geven aan de natuur. Fijn dat het je gelukt is toch je dagje uit te gaan doen.
Volgens mij heb je een wereldreis gemaakt maar leuk om je verhaal te lezen.
Fijne zondag verder en kijk uit wat je eet.

Liefs
Tanja

Mayflower zei

Oohhhh....ik mistte je al meis, opsporing verzocht kwam er nog net niet aan te pas hihi.
Wat een heerlijk verhaal weer op je rommelende darmpjes na dan en weet je ... even onder ons gezegd haha.....stelde ik mij Joke precies zo voor (sorry Musje) een heerlijke spraakwaterval.
Ja...die Less-is-more-kerst kan jij wel vergeten met die ongetwijfeld volle tassen die je mee terug nam.
Ik schuif even bij je aan die prachtig gedekte tafel, die wil ik ook.

Fijne avond en een lieve groet, Mea

katja-Mariska zei

Je hebt het in leuk gehad merk ik al.
En gelukkig weer wat beter.
Had gister ook graag naar Ria van Bonhof willen gaan maar mijn kind vierde haar verjaardag,maar heb duidelijk iets gemist.
Liefs Katja

Petra zei

Oh ja, wij gingen vroeger ook in de auto 'kerstbomen kijken'..die goeie ouwe tijd...

Groetjesss

butiksofie zei

Oh das letzte Bild ist ja ein absoluter Traum!! Ich wünsche Dir auch einen wunderschönen 3. Advent! GGLG Anja

Home and Lifestyle zei

Ik dacht dat je van je man een paar dagen saampjes weg cadeau had gekregen...het was hier zo stilletjes! Gelukkig gaat het inmiddels weer heel wat beter met je!

En Joke een spraakwaterval ha ha...aan gespreksstof dus geen gebrek, is altijd prettig!! Leuk dat het bij Ria zo gezellig was!

Lieve groetjes, Ingrid

Passione Helena zei

Hi, je maakt veel goed, voor een "paar gemiste dagen"! Wat een domper na een vrolijke verjaardag..ben je goed verwend?! Ik ben blij voor je, dat jij dit alles niet hebt hoeven missen, wat een gezelligheid en leuke ervaringen!

Ik heb dit alles wel gemist, maar geniet even van de prachtig gedekte tafel..PRACHTIG!

Fijne 3e advent, liefs Helena

Nicole Claudia zei

Ik dacht al, waar ben je!! Maar je hebt verders een prima weekend en superwelkom thuis gehad!! Wat een prachtig gedekte tafel, zeg!! Ik had gisteren thuis voor 9 man wel m'n best gedaan, maar het lijkt nergens naar als je de tafel hierboven ziet, hahahaha... Vooral alles staat zo keurig overeind, dat lukte na een glas vullen bij neeflief niet. Alles kleddernat, gelukkig wel water...

Groetjes, Collie

Nieneke zei

Haha! Ik dacht hetzelfde als Ingrid....Wat is het stil...zal ze een weekendje mee uit genomen zijn???
Maar nee dus! Toch klinkt de zaterdag als een geweldige dag! En die actie van je dochter....heerlijk!!!

Yvonne - Frl. Klein zei

Liebe Lynda, Dir auch einen wunderschönen 3. Adventsonntag!
Liebe Grüße, yvonne

Sonja zei

Hey Lyndha.. heerlijk zo'n dagje!! Een week eerder hadden ik samen met een vriendin ook zo'n dagje gepland.. sneeuw riep ons halverwege terug! Thuisfront was bang dat we ingesneeuwd zouden raken haha.
Jammer, we doen m gewoon nog een keer over..

Fijne zondag verder..

Doeii

Unknown zei

Liebe Lynda, manches muss genau in der Reihenfolge sein: erst "Spiel mir das Lied vom Tod" und anschließend "What a wonderful world" :-))

Aber dir geht es wieder besser, du hattest viel Spaß und bist heile wieder zuhause angekommen.

Hauptsache, du hattest deinen Spaß und es war lustig. Was ist schon das Internet gegen das reale Leben??? ;)

GGLG

Tine

Anoniem zei

Ehmm nou het viel best wel mee hoor,ik was ook wel eens even stil whahahaha als mijn mond vol cake zat,maar goed ik ben echt ook wel eens stil hoor!wens je een fijne week,leuk je ontmoet te hebben,liefs Joke.

Bonjade zei

Ja zo kan ik het ook wel...als je maar ziek genoeg bent......geen kunst aan zo...;)
Enne over spraakwater gesproken........
Volgens mij kun jij er ook wat van......
Maar goed het was weer gezellig dus en een nieuwe week voor de deur......
Wacht met smart op je kerstbeelden.
Fijne week
xx

Marieke Reintjes zei

Hoi Lynda, ja wat kun je dan beroerd zijn zeg...gelukkig had je toch een gezellige dag, en wat lief.. een welkomsbericht op je voordeur...zouden die van mij ook goed kunnen doen!
O, ja, voordat ik het vergeet, nog van harte meid, en nog vele jaren...enne, nu niet meer zolang weg blijven hoor!!
Lieve groet, Marieke

Kom Achterom zei

ooh dat heb ik toch maar mooi weer gemist!
Klinkt zo super gezellig!
fijne avond
Yolanda

Rozmeen zei

Fijn dat je weer terug bent want had je al gemist...want onze Lynda is een vaste post lezen hoor.. balen dat je niet lekker bent geweest en heerlijk dat je het zo gezellig hebt gehad bij Ria.
Ik kon helaas niet en lees dat ik echt wat gemist heb maar volgende keer ben ik van de partij.

Liefs en dikke kus,
Rozmeen

Bij Guusje Thuis zei

Nou ja, jij weet nog wel waar mijn huis staat en vergeet gewoon om "even" om te rijden om me op te halen om gezellig mee te gaan, wat jammer nou :-)

natuurlijk groen en doen zei

Ben door jouw verhaal maar eens gauw op de blog van Musje gaan kijken .En natuurlijk volger geworden .Hoop dat ze ( en natuurlijk jij ook) lang door zullen babbelen)

groeten Bep

Elisabeth zei

Gezellig weer je verhaal ,maar arme Joke zo op de korrel te nemen !! Wat zij met hoor mond doet doe jij met je toetsenbord ,hahaha ,sorry kon het ff niet laten Maar al met al heb je het in elk geval heel gezellig gehad
Liefs Elisabeth

Pieternel zei

Zo he,

Zo te lezen mankeert er niets meer aan je. Klinkt allemaal gezellig zeg, jammer dat al die leuke dingen juist op dagen zijn dat het te druk in de winkel is om heen te gaan. In de rustige periode's heb ik het rustig maar dan is er niets leuks.

Groetjes P.ieternel

Jolanda zei

Weer helemaal beter!? Zo te lezen wel. Zullen we volgend jaar geen groepsknuffel via de post maar in t echie doen? Lijkt me erg gezellig als ik al die verhalen over de ontmoetingen zo lees, lieve groet Jolanda

It's me zei

Wat hebben we het gezellig gehad he Lynnnnnn...het was een superrrr dag !!! bedankt voor alles !!!!........dikke kus van mij en hemmes.......

THE BLACK BARN zei

DAT IS NOG EENS EEN DAGJE UIT.
DAN PAS OM 24:00 WEER BINNEN STROMPELEN.
HEB JE GEEN ZERE VOETEN EN LAMME KAKEN VAN HET PRATEN.
MAAR ALS JE HET MAAR GEZELLIG HEBT GEHAD DAT HEB JE, HEB IK GELEZEN.

LIEVE GROET,
MIRANDA

Anoniem zei

Fijn te horen dat je er weer bent Lyn!!!
Ik ben ook weer back in town!!
We spreken nog wel af om bij Ca een bakje koffie te drinken!!
Fijne maandag nog!!
Desiree

Vær våken zei

How lucky you are who were able to go to Ria! Would love to be there!!!! So beautiful last image!

:)

Kat Ibáñez zei

Lynda!!! So you were ill my friend??? Hope you are feeling better!!!You went to Ria´s shop ooooohhhh she has got so many lovely things there!!!!
Is still snowing here in your beautiful country???

Liefs!!!

lia zei

Dat was dus een leuke dag, en de thuiskomst nog leuker.
En ik maar denken dat jij zo'n prater zou zijn......

lieve groet Lia

Juule zei

Hej Lyn, nog even een late reactie maar het was inderdaad erg gezellig. Kunnen we nog een keer herhalen hoor. Als ik had geweten dat je nog wel een keer zo thuis wilde komen had ik je gevraagd mee te helpen in de kraam op de kerstmarkt.. Welnu..volgend jaar?

knuffels
eef