Me myself and I....

zaterdag 2 april 2011

ieuw ieuw ieuw....ik moet toch wel uitkijken hoor.....er gebeuren rare dingen!!!
Manlief ging met de meiden een uurtje bowlen en aangezien ik met mn schouder nog geen bal over het streepje geslingerd krijg, ging ik niet mee.
Nog helemaal onder de indruk van het feit dat ik nu toch écht een diploma ga krijgen vond ik het tijd voor even een "me-momentje".....komt ie....wat deed ik??? Ik ging fietsen!!!! Ik zweer het je, ik vond mezelf op mn fiets met mn mp3 in 1 oor(niet in beide, da's gevaarlijk he ;)) driftig trappend richting Maas. Geloof je het niet?

yuk yuk yuk.....I have to be careful now.....strange things happen here!!!
Hubbie wend bowling with the girls and because me and my bad schoulder won't get a bowlingbal to get passed the first line....I didn't go.
Still completely impressed by the fact that I will reály get a diploma this time, I thought a little "me-moment"wouldn't hurt;)......what I did???? I went for a bikeride!!!! I swear I caught myself peddaling towards the river Maas......mp3 in one ear, there I went....you don't believe me???















home sweet home.....not....just kidding!!;)


Weet je....bekentenisje...ik ontleen mijn eigenwaarde niet aan het aantal diploma's dat ik heb, ik "beoordeel" mensen niet op hun niveau van opleiding, en verwacht meteen van "de mensen"dat ze dat andersom ook niet doen, maar stiekem ben ik wel blij dat het stickertje "ongeschoold arbeider"er nu toch écht vanaf kan;)!
Hoe ik dat bedoel? Ik deed de HAVO....maar ging na 2x 4 HAVO naar de avondschool, en overdag werkte ik...ik behaalde 3 van de 6 deelcertificaten en kreeg toen een leuke fulltime baan aangeboden....en ach....who needs papiertjes toch?(ik was jong....nóg jonger;)). En zo is het gekomen, altijd gewerkt op diverse kantoren aan de receptie, en later dus als Weight Watchercoach...maar nergens had ik een papiertje voor he(ja cursussen bij WW maar goed...dat telt nergens anders dan bij WW).
Maar nu....HA! *klopopmnborst*....I DID THIS! *snuif*
DANKJULLIEALLEMAALVANGANSERHARTEWEL.....lief om te zien hoe blij jullie voor me zijn en dat jullie zó met me mee hebben gewacht;)! *SMAK*
Jullie zijn de "goeiste"!
En nee, ik at geen vlaai, geen cupcake en géén ijsje om het te vieren......dat zeg ik...er gebeuren ráre dingen!!;)

You know what....little confession..I always felt "good"about myself, I did what I could, I don't "judge"people by the education the had, and I expect the same in return...but I have to confess...I AM glad that as from now the "title" untrained workingperson doesn't apply to me anymore!!!!
I went to high school, but after doing the 4. year twice...I went to "eveningschool"and during the day I worked. After getting three out of six certificates I got a nice fulltime job, and hey...who needs those "papers".??? I always worked, had nice jobs in several offices being a receptionist, and later I work at Weight Watchters, but never ever did I get any papers...yes at WW but those only counted at WW.
But from now...*pattingmyschoulder*.....I am a "skilled"workingperson HA!
I DID THIS!
And for all of you who supported me, who waited with me and lit candles for me....THANKYOUSOOOOOOOOOOVERYMUCH!!! *KISSS*
You guys are the BEST!
And no I didn't ate pie, no cupcake, and NO ice cream to celebrate...that's what I mean.....
strange things happen!!!;)

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Wat een diploma allemaal niet kan veroorzaken...Lynda op de fiets! Het is dat je je diploma nog niet hebt, anders zou ik je er haast van verdenken dat je hem op je rug had geplakt...om het massaal te vieren zeg maar en anderen in de feestvreugde te laten delen hi hi!

Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

Stacey zei

Bowling is over-rated anyhow hahha...but still sorry that you are having shoulder issues. : ( Congratulations to you on your diploma...what were you studying? what's your new title? hooray for you Lynda!

Margot zei

Ha lieverd...het is 2 april...dus nu geloof ik je wel hoor...en ik zie de vlag uithangen, zoals ik gevraagd heb...alleen vast niet bij het goede huis, maar who cares...
Ik vind je een topwijf...met alle(praktijk) diploma's op zak...
Kus, knuf, een zonnige groet, met een verbrande neus...Margot

Bij Guusje Thuis zei

En wapperde op je bagagedrager ook zo'n gezellige geslaagd-vlag met wat ballonnen? Super toch dat dit diploma nog meer is dan alleen maar een diploma!

Stina zei

dat heb je goed gedaan op de fiets Lynda....

gr Stina

Pieternel zei

Jeemig, dat je tussen het fietsen door ook nog eens tijd had om foto's te maken. Ik ben blij voor je dat je eindelijk ongeschoold arbeider afbent...

Pieternel

Diana zei

Ongeschoold arbeider, of Drs. Mr. Prof. Lynda.... ut makt mijn niks uit.... ge zijt de goeiste van allemaals!!!!!

hokje zei

Heerlijk dat je zo kunt genieten van je diploma! Al was het natuurlijk ook wel heerlijk weer om er even op uit te gaan met de fiets ;) En... ontzettend knap dat je geen ijsje hebt genomen!

Nog een fijn weekend,
Miranda

Nicole Claudia zei

Ongeschoold arbeider klinkt niet leuk, maar dat ben je nu niet meer, je bent nu een officiële professional... en ik ben blij dat jij zo blij en trots bent op je mooie diploma!!

En natuurlijk dat je alle ijsjes en cupcakejes hebt laten staan, hahaha, want dat is óók knap!! Ik ben al zes weken in gevecht met mezelf, omdat ik steeds weer door de knieën ga, oftewel mijn hand richting mond, jeweetwel... hahaha.

Wat een mooie kiekjes heb je gemaakt op je fietstocht!

Groetjes, Collie

Thuis bij Tjits zei

wat een diploma met een mens kan doen haha!! in dit geval met Lynda dus hihi.. in plaats van een lekker stuk taart om het te vieren of een feestelijke cupcake.. OP DE FIETS!! jij bent echt goed bezig!!
en je hebt ook nog eens genoten van de schitterende natuur en wij genieten daar nu ook nog eens van:))

lieve groetjes, Tjits

Haikey love of living zei

Moest even wat posten terug lezen, dus nog van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma.

Heerlijk om de fiets te pakken en te genieten van de natuur. Je hebt in iedergeval mooie foto's van de omgeving gemaakt!

groetjes,

Haikey

It's me zei

Ook niet zo'n prachtig boeket gehad zoals Floor ??? nou ja !!!....helemaal niksssss????......kom hier......SMAK ....vriendjes ???....xxx...

Unknown zei

Eine wunderschöne Ecke, in der du warst. Das Haus ist wirklich ein Traum und erinnert mich an das Haus, das wir in Deutschland hatten...

Ich habe übrigens auch viele "Diplomas" später gemacht. Nach der Schule habe ich auch gedacht: "Papiere? Wozu?" Und dann kamen doch die Abendschule und diverse Zusatzausbildungen und Abschlüsse. Heute kann ich damit nichts mehr anfangen, aber ich habe sie ;)

Ganz liebe Grüße und genieß den Sonntag

Tine

Mariette zei

Lieve Lynda,

Ja, daar ga je dan op de fiets met je nieuwe kleine ikje... Leuk om met je op de pont te gaan, de Maas over. Nostalgie. Dat verwàchtte ik eventjes niet... Maar het ziet er al mooi groen uit bij jullie.
Fijn gevoel nu met je diploma, ja inderdaad besef je als je jóng bent níet wat het voor een invloed zal hebben; je léven lang. Als je dit nu maar aan de volgende generatie kunt over dragen ook.
Heel veel liefs,

Mariette

wonen met brocante zei

Nog van harte gefeliciteerd met je diploma! Je hebt wel prachtige foto's gemaakt tijdens het fietsen. Ik ben nu ook regelmatig aan het fietsen nu Bruno er niet meer is om mee te wandelen. Ik tennis wel minstens 3x in de week maar mijn dagelijkse wandelingen zijn wel weggevallen en dus moet er toch nog een vorm van beweging bij. Maar nu met dat mooie weer en de natuur druk in beweging vind ik het geen straf om te gaan fietsen. Geniet van je papiertje en fijne zondag. Groetjes Peggy

Agnes zei

Van harte gefeliciteerd Lynda met je diploma! Wat goed, en moet echt een waanzinnig goed gevoel geven! Dus alle reden om je zelf lekker te verwennen hoor. Fijne zondag.
Groetjes,
Agnes

Karin zei

Dik verdiend even zo'n me-momentje. Het was ook heerlijk gisteren om de dag buiten door te brengen, beter als met zo'n paar knellende zweetschoenen op de bowlingbaan te staan ;) Geniet er nog maar lekker van!

Floor zei

Was jij WW coach? Jeetje ik val van de ene verbazing in de andere ...enne tuurlijk heeft je eigenwaarde niets met diploma's te maken maar wel heel goed van je hoor dat je het gedaan hebt ! ben heel trots op je ! xx

Daydream Living zei

Hi Lynda,
Wow, wat goed dat je door hebt gezet en je diploma heb gehaald! Gefeliciteerd!
Groetjes,
Maureen

Rozmeen zei

Wat is het heerlijk he.. je hebt het verdiend.. je bent ervoor gegaan en je diploma gehaald. Top!! met je haren door het wind wapperen en fietsen...genietend van de natuur en een moment voor jezelf te pakken..wel deserved.. wel done!!
Dikke kus,
Rozmeen

lia zei

Natuurlijk is het gaaf dat je geslaagd bent, maar dat je altijd van alles aangepakt hebt zonder diploma's bewijst ook maar weer eens dat je gewoon een allrounder bent. Een topwijf..
En ik ben gisteren ook op de fiets gestapt, maar dan wel zonder camera omdat ik gewoon eens wilde genieten zonder steeds te stoppen.

Vandaag ook een fijne dag
liefs Lia

Marieke Reintjes zei

Gaaf Lynda!!! Nog van harte gefeliciteerd met je diploma!!!! Je kan mega trots zijn op je zelf!!! Prachtige foto`s overigens,....fijne zondag, groetjes Marieke

Jet zei

Geslaagd! Gefeliciteerd hoor!

Sonja zei

Zie je het.. zo'n fietstochtje maakt je hoofd leeg en geeft stof tot nadenken!! hahaha

Helemaal goed.. je deed het toch maar 'even'. Je zag dat 'vroeger' toch steeds meer, geen papieren en vroeg werken. Tegenwoordig kan het echt niet meer, althans, lastig om dan aan (leuk) werk te komen..

Fijne zondag!

Doeii Sonja

Door Jolanda zei

Super gefeliciteerd met je echte diploma, om in een lijstje te doen en op een plek te hangen waar je eelke dag langs komt:)))

Geniet van de glorie!

Marjan zei

Je bent er niet minder om als je geen officieel diploma hebt, maar ik begrijp je wel! Geniet maar des te meer van je eerste officiele diploma!
Mooie optrekjes daar aan de Maas!

Nog een fijne zondag!
Juul

Mayflower zei

Ohhhh.....HOERA.......van harte lieve meis met je behaalde diploma, wat geweldig, al je harde werken is nu beloond en je mag er met recht trots op zijn hoor....en dat uit de mond van ....een ongeschoolde arbeider hihi. Jouw verhaal had de mijne kunnen zijn, ook avondschool gedaan naast werken èn uitgaan en dat was toch een tikkie teveel van het goede en daar ik ook een prachtbaan aan receptioniste kreeg, maalde ik ook niet om dat papiertje.

Geniet ervan.

Even bijkomen nu.....ben het hele stuk met je meegefietst en wat kwamen we onderweg een mooie dingen tegen, een prachtige omgeving en doe mij ook maar zo'n optrekje hihi.

Wens je nog een fijne zondag.
Liefs, Mea

kiki zei

Congratulation!!!! You can be ver proud!!!
Bow you can lean back and enjoy Spring!
Groetjes
Kiki

Jeanette zei

Ik had het nog niet meegekregen dat je bent geslaagd!! Hieperdeppiep Hoera 3x voor Lynda! Meid van harte gefelciteerd met het behalen van je diploma en je was natuurlijk al goed maar nu staat dat ook ff op papier:-)) Mooie fietsroute heb je gedaan levert mooie plaatjes op!

Liefs...

Vær våken zei

Congratulations, Lynda :) And thanks for the photos of your day!!!

xoxo

Miss M zei

Echt raaaaaaar, zeg, dat je jezelf niet hebt getrakteerd met je overwinning met een stukje vlaai of zo'n mini-cupkeekje :-) Er gebeuren idd rare dingen... haha.
Heerlijk zo'n fietstocht toch; levert gelijk hele mooie plaatjes op. Genieten hoor...
Groetjes, Marjolijn.

Corine(THUIS) zei

LYNDA!! (ik geef je nu een ferme schouderklop)Geweldig gedaan! Een echt diploma, en niet 'gewoon' een standaard havoding, nee dit is er één met passie....
Logisch dat je er extra blij mee bent, je hebt nu bewezen (vooral aan jezelf) dat je het kunt!
GEFELICITEERD!!!
En die fietstocht was dan misschien wat overdreven, je hebt ons wel geweldige plaatjes gegund :)
Groeten, Corine(THUIS)

Unknown zei

Heee Meid,nog van harte gefeliciteerd!!
Wat knap van je ,je mag trots zijn op jezelf!
En nu een leuke baan zoeken,helemaal superrrrrr
Geniet ook vandaag van je dag,groetjesssss karin

MOODZ zei

JOEHOE.....YESS...WOW....HIEHAAH!!!!!!

ZO voelt het ongeveer denk ik...nu is het echt en officieel, net wat de andere meiden zeggen, je kon natuurlijk al wat je kan (is dit nederlands..nah ja)maar zo'n papiertje is toch wel de kers op de taart!!!
Van harte...en doe je ding!

liefs,
Tamara

Unknown zei

'K zit te schuddebuiken...whoehahahahaah funny story!!!
Trots op je dat je geen snoeperijen hebt gedaan.. ahum...

Liefs!

Petra zei

Wat een heerlijke tocht heb je gemaakt. Ik zou dat absoluut ook hebben hoor, het is toch super om je droom beroep te kunnen antwoorden wanneer er naar gevraagd wordt :)

Liefs Petra

Kat Ibáñez zei

Lyndaaa what a lovely day out!! And what a beautiful landscape you have here in your beautiful country!! Hope you will get better very soon, I´m sure the happiness you feel will help to heal your shoulder!!!And you can always ask for a massage to your hubbie!! ;)))
Well done for having a wonderful diploma you can feel very proud of!! Well, you and us, because we are very proud of you too!!!!!! :)

Liefs, liefs and more liefs!!!!

Marga zei

Hallo Lynda.
Van harte met je diploma. En dat dat je aan het fietsen heeft gekregen.
Wou dat dat mij lukte.
Fietsen.......??

Groetjes Marga

Oh ja, ik zie dat er heel veel cupcakes, taart en koekjes op je blog staan. Daar hou ik wel van.