Medicine for a girl...

zaterdag 9 april 2011


Ik ben daar héél eerlijk in, en mn twitterdinnetjes hebben het me de afgelopen weken verschillende keren zien tweeten....ik was echt VET toe aan een weekje zonder "hullie allemaal"!(puberdames en man in al zn "manzijn";))...maar ja....dát doe je natuurlijk niet, en (ook weer) eerlijk gezegd WIL je dat ook helemaal niet maar zo'n dagje als gisteren...ja DAT doe ik dan wél weer zo nu en dan! EN bewust...ALLEEN....zwaaiend naar het thuisfront waag ik mezelf de "wijde wereld"in. Gewapend met TomTom en alles wat een meiske maar nodig zou kúnnen hebben op zo'n dag trok ik dus gisteren Noordwaarts, naar het Groningse. In het hoge noorden bezocht ik als eerste de lieflijke Bonnie van Bonjade en haar allerschattigste kleine meid Jade, én haar vriendelijke man René!
In een práchtig huis(geheel in stijl van haar mooie foto's op haar blog) was het een uiterst aangenaam en gezellig bezoekje! Gespreksstof genoeg;)!

Smiddags zette ik de reis voort(half uurtje verder) richting Ilona, van Tierlantijn Brocante!
Daar voél je gewoon de energie door het huis strómen! Een zoete inval in het quadraat, en allemaal even gastvrij en vriendelijk!  Nog wat klanten aan de klets gehouden(al ging ook dat zo goed als vanzelf he dames ;)), gezellig met haar vader gekletst, haar zoons ontmoet...enzo:)
Héérlijk gegeten, want Ilona zegt dan van zichzelf dat bakken haar niet goed afgaat, koken kan ze als de beste, het was VERRUKKELIJK!
Ik heb genoten van beide meiden, totaal verschillende maar allebei een stukje van mij ;).....
Bruisend en nastuiterend(ik heb me overigens keurig gedragen vindt ik zelf) van alle indrukken, inspiratie en energie sjeesde ik de ca.280km weer zuidwaarts om moe maar VOLDÁÁN en toch wel soort van uitgerust thuis op de bank te zakken.....met een brede glimlach om mn mond.
DAT heeft een meisje nodig....zo nu en dan!

I'm really honest about it.....every now and then I just NEED to "get away"from them all(them=the little ladies and my man, being a man;))....And I scream I need a week, but we all know you just don't do that, and to be honest(again) I don't really want that;))
But yesterday I waved them BYE BYE....I had a day for me!!! JUST ME!
I drove about 280km to the North and visited two lovely inspiring ladies!
I can tell you, when I drove home that night(we girls need some hours to do what we have to do;)) I was still bouncing and bubbling from the inpressions and energy they gave me!
Tired but HAPPY I dropped down on the sofa, smiling from ear to ear....THAT's what a girl need every now and then!!!

de beurs was een geschenk van Ilona(de "gek";)), en vindt ik VETSTOER;)!
The purse was a gift from Ilona (SILLY girl;)) and I think it's FANTASTIC!





Heeeeerlijk geurende zeep(een flinke jongen) en de prachtige JDLbroche kreeg ik van Bonnie, worden meisjes blij van toch????
Lovely smelling soap(a BIG one) and the gorgeous JDLbroche I got from Bonnie, she knows how to make a girl happy doesn't she??



Vandaag vond ik nog twee lieve kaartjes in de brievenbus, afzenders....*SMAK*...dankjullie wel ;)
Today I received two more lovely cards......senders...*KISS*...THANKS!

En voor nu.....ligt er nog een stapeltje moois op me te wachten!
Hier rechts het tijdschrift dat ik een tijdje geleden zocht, remember? Ik vroeg me op mn blog af of iemand het kende en waar ik het dan kon kopen?
Deze week mocht ik het ontvangen van Marjolijn, van Something White! Haar "ken"ik al een hele tijd(zeker 4 jaar alweer Marjolijn!!!;)) en er zijn ook al verschillende pakketjes 's lands grenzen overgestoken van haar naar mij en vice versa! We maken de wereld gewoon kleiner op deze manier! SUPERLIEF! Marjolijn, nogmaals....*buigthoofd*...DANK!;)!

For now....lots of magazines I didn't get to....but there is stil time!
The one on the right I received this week from Marjolijn from Something White, how nice is that? I looked for the magazine, and wondered where I could find it...well..Belgium:)...thanks a lot Marjolijn!!!!

Liefs
Lynda

ps: het muziekje is van Robert Palmer....en dit keer de vinylversie...daarom klinkt ie zoals ie klinkt;)

ps: the song it from Robert Palmer, and it's the vinylversion, that's why it sounds like it sounds ;)

Leave a Comment

oma leentje zei

.KAn niet anders of jij bent heul blij van alle leuke dingen die je meemaakte gister en kadootjes die je kreeg. Flink verwend.


Geniet ervan. Liefs leni

Anoniem zei

It all looks lovely. Time away is good.
xox Alexandra

It's me zei

Meid het was te koud buiten ....vond ik.......wat leukkkkk!!...durf het bijna niet te vragen.....mag het ????...die knip he??? je hebt er toch zeker wel een voor mij gekocht ???? ......omdat ...ja gewoon zomaar omdat ......oooo het boek is geweldig !!! echt.......geen shabby chic hoor stoer met name....leuk !!!......xxx...

Home and Lifestyle zei

Je hebt helemaal gelijk...af en toe moet je zo'n dagje inplannen...gewoon om er weer beter uit te komen...daar zijn ze dan thuis ook weer blij mee!

Super dat je het met Bonnie en Ilona zo gezellig hebt gehad!!!

Geniet nog van het mooie weer! Lieve groet, Ingrid

Ambiente-nostalgia zei

Zaaaaaaaaaalig zo'dagje er alleen op uit. Ik ben de vorige week voor het eerst alleen naar Belgie gereden naar de brocante markt.(zie mijn blog) Enne tis goed bevallen hoor.

Fijn weekend en geniet van het weer , je leuke cadeau's en je gezin.

Liefs Dorine

Lina zei

Kijk, ik stikte van ieuwsgierigheid gisteren toen je twitterde dat je naar Groningen ging: wáár ging jij naar toe????? En hier het antwoord....
Heerlijk he, zo'n dagje voor jezelf af en toe.

Room Seventeen zei

Nouja zeg! Nu ga ik je even ernstig toespreken! Room 17 ligt op de route naar Groningen, maar k 'heb geen Lynda gezien! Hoe kan dat? Dat doen we niet weer hé? De volgende kom je gewoon langs ! Zorg ik voor koffie en roze cupcakjes ;-))

Room Seventeen zei

De volgende keer bedoelde ik dus, pff, ben helemaal van slag ;-)

Stina zei

Leuk dat je op bezoek bent geweest, en wat een leuks heb je mee gekregen, fijn zo een dagje voor jezelf.

gr Stina

Elisabeth zei

Zo ,een blij en genietend mens dus ! jouw weekend kan gewoon niet meer stuk!
Liefs Elisabeth

http://truutske.blogspot.com zei

Da's heerlijk zo in je uppie op bezoek bij Bonny en Ilona. Lekker genoten en voldaan weer huiswaarts gekeerd....heerlijk ...kun je er weer even tegen.
Fijn weekend, Trudie.

hokje zei

Dat hoort er op zijn tijd bij; een dagje voor jezelf en gezellige bezoekjes afleggen. Fijn dat je dan met een goed gevoel (en leuke kado's) terugkomt in het Zuiden!

Fijn weekend,
Miranda

Miss M zei

Oh, wat leuk dat je een bezoekje hebt gewaagd bij beide dames! Jeetje, dat je 280 km heb gereden... het was dus in ieder geval de moeite waard!
En oooh, wat een mooie beurs zeg!! Wil ik ook! ;-)

Liefs, Marjolijn.

lia zei

CHIPS ALLES WEG......

Maar goed, ik zei dus dat ik het wel heel knap van je vind om in totaal ruim 500 km af te leggen. Gelukkig waren het gezellige adresjes.
Afstand is toch ook heel onbelangrijk als je graag iemand of iets wilt zien.

fijn weekend, liefs Lia

Samira zei

Wat een avontuur, super dat je dat zo af en toe doet! Vast ook heerlijk en dan al die leuke dingetjes waarmee je thuis bent gekomen, kan je er nog langer van genieten.

Weet je ik krijg zin om ook weer eens zoiets te doen!

Liefs Samira

ps Tweet Tweet twittert alleen IRL ;)

Thuis bij Tjits zei

klinkt echt als een geweldige dag, heerlijk om zo weer wat meisjesvitamientjes op te doen:))
kun je weer even op teren:)
enne.. niet bij Lejo aangewipt???

zonnige ZONdag!!
lieve groetjes, Tjits

Tierlantijn zei

Heerlijk toch om af en toe even lekker vewend te worden?!

Vond het super leuk dat je je lange reis richting Groningen gemaakt hebt! Erg leuk je ontmoet te hebben! Bedankt voor een hele gezellige middag (sorry van de koolhydraten ;)) haha!

Liefs! xx

Luiza zei

Everyone needs to get away sometimes, to have some time for themselves.
I´m glad you had your time, and hope it felt good afterwards =).

It looks really great.

Have a nice sunday.
Hugs/
Luiza

Bonjade zei

Hier geen cupcake meer......?
Chips...nu ja dan maar koffie zonder dit heerlijks.
Vond het echt geweldig je nu eens live te zien/horen. De eitjes vliegen er door, Jade kan er niet afblijven....grrr....toch maar wat meer op grotere hoogte plaatsen......
Ennne ze roept nu steeds: met Lynda spele.....
Dusse.....ik zie dat er alweer een uitnodiging klaar ligt bij Room Seventeen....en je weet het
Assen ligt op de route hoor, dus na Assen................
FF

Yvonne - Frl. Klein zei

Liebe Lynda,
ich hoffe Du hast den Tag gestern sehr genossen!
Einen schönen Sonntag,
und viele liebe Grüße,
Yvonne

Unknown zei

heeeeeeeee Meid,wat een wereldreis heb je gemaakt!!sssssuper!
Maar zoals hennie al zei,volgende keer assen he!
Kom je ons met je bezoek verblijden :-)
Geniet nog maar lekker na van al het leuke wat je beleefd hebt!
Fijne zondag groetjesssssss karin

Anja zei

Zo'n dagje hebben wij meisjes af en toe eens even nodig, je hebt helemaal gelijk. En wat klinkt jouw dag heerlijk! Was een flinke reis voor je volgens mij?
Fijne zondag,
groetjes Anja.

Nieneke zei

Wauw, stoer hoor dat je helemaal in je up die reis en ontmoetingen deed...toch best spannend lijkt me....maar zo te lezen en zien (!) was het zeer geslaagd! O...d'r is dus niks met de boxen...

Claudia Leertouwer zei

Je maakt me jaloers, wat heerlijk om blogvriendinnen in het echie te mogen ontmoeten, heerlijk kadootjes te krijgen en dan ook nog zo'n stapel tijdschriften als toetje. WOW!!!

Karin zei

Wat goed van je om een dagje voor jezelf te plannen! Moest ik eigenlijk ook eens doen ;) En zeker leuk om Bon en Tier te ontmoeten. je kijkt in ieder geval niet op een km meer of minder ;)

Pieternel zei

Heey,
Kijk dat is wat wij zo af en toe nodig hebben. En je moet het dan ook doen gewoon anders komt het er niet van. Heb je wel ff gezwaaid bij Apeldoorn?

Groetjes Pieternel

Tanja zei

Lekker toch zo'n dagje voor jezelf. Het gaat er toch om dat je goed voor jezelf zorgt. Wel knap dat je dat eind gereden hebt maar je hebt zo te lezen een heerlijk dag gehad.

Lieve groet
Tanja

Home is where the heart is zei

je hebt er voor de volgende keer alweer een aantal adressen bij :)))
Leuk dat je zo'n geweldige dag hebt gehad. Vandaag lekker uitrusten. Fijne zondag verder en geniet van het zunke
lieve groet Brigitte

Jolanda zei

Wat een gezellige dag, lekker alleen op stap, dat hebben wij En dan zo helemaal naar het verre noorden, leuk dat je bij je blogvrieninnen langs bent geaan, en lekker verwend bent!
Geniet nog lekker na....

Vær våken zei

Hi Lynda! Yes, we do need some girl time sometimes!!! So true! Glad you had a great time! Enjoy your magazines!! Happy Sunday! (like your music:)

xx

Michaja zei

Wat ontzettend leuk al die live ontmoetingen!
Waneer kom je hier een bakje doen :)

verftechnieken zei

Hee dat klinkt gezellig. Het zal wel een lekker gekakel zijn geweest haha. En inderdaad kun je zulke dingen beter alleen doen, want anders hangt zo'n man er toch maar een beetje voor spek en bonen bij.